İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Everton İddaa Tahmini 08.04.2023

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi günü bülteni yoğun. Günün ilk maçında Everton deplasmanda, Manchester United karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 14.30’da start alacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Manchester United Everton arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Manchester United kazanır 1.52, beraberlik 4.50, Everton kazanır ise 6.60 olarak açıklanmış.

Manchester United’dan Tek Gollü Galibiyet

Manchester United, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi önemli bir galibiyet aldı. Old Trafford’da konuk ettikleri Brentford’u 1-0 mağlup ettiler. Markus Rashford’ın tek golüyle 3 puanı alan Kırmızı Şeytanlar, Premier Lig’de 3 maçlık kazananamama serisini de sona erdirdi. İlk 4 umutlarını devam ettiren Erik ten Hag’ın öğrencileri bu hafta ise Old Traffor’da Everton’ı ağırlayacak. Everton karşısında da maçın favorisi olan Manchester United’da Alejandro Garnacho ve Christian Eriksen sakat. Carlos Casemiro kart cezalısı.

Everton 4 Maçtır Kaybetmiyor

Everton, Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz hafta Goodison Park’da Tottenham’ı konuk eden Everton, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 10 kişi kaldıkları maçta Michael Keane’nin attığı golle 1 puanı kurtaran Everton kümede kalma umutlarını devam ettirdi. Premier Lig’de yenilmezlik serisini 4 maça çıkartan Everton’da moraller yerinde. Bu hafta sonu ise Old Trafford’da Manchester United’a konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Everton’da Abdoulaye Doucoure kart cezalısı. Androw Townsend ise sakat.

Manchester United – Everton Maç Bilgileri

Manchester United – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 14.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Alejandro Garnacho ve Christian Eriksen sakat. Carlos Casemiro kart cezalısı. Everton’da Abdoulaye Doucoure kart cezalısı. Androw Townsend ise sakat.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Scott McTominay, Fred, Jadon Sancho, Bruno Fernandes, Antony, Markus Rashford

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Conor Coady, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Nathan Patterson, Tom Davies, Amadou Onana, Alex Iwobi, Demarai Gray, Neal Maupay

İddaa Tahmini

Manchester United, maçın favorisi. Hafta içi Old Trafford’da Brentford’u konuk ettiler ve maçı Rashford’un tek golüyle 1-0 kazanarak moral buldular. 3 maçlık kazanamama serisini de sona erdiren Erik ten Hag’ın ekibi ilk 4 umutlarını devam ettirdi. Everton ise üst üste 4 maçtır kaybetmiyor. Geçen hafta Goodison Park’da 10 kişi kalmalarına rağmen Tottenham’dan 1 puan aldılar ama bu hafta işleri zor. Manchester United kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.33

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United rahat bir galibiyet aldı. Old Trafford’da Everton’ı 2 golle geçerek ilk 4 umutlarını korudular.