İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Southampton Manchester City İddaa Tahmini 08.04.2023

İngiltere Premier Lig’de son sırada yer alan Southampton evinde, Manchester City’i ağırlayacak. Mücadele saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Southampton ve Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Southampton kazanır 10.50, beraberlik 6.10, Manchester City kazanır ise 1.29 olarak açıklanmış. 

Southampton 4 Maçtır Kazanamıyor

Southampton, Premier Lig’de son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu West Ham deplasmanına konuk olan Ruben Selles’in ekibi mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu yenilginin ardından Premier Lig’de kazanamama serileri 4 maça çıkmış oldu. Premier Lig’in en büyük küme düşme adayı olarak gösterilen Southampton, bu hafta Manchester City ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Southampton’da Juan Larios ve Valentino Livramento’nun sakatlıkları devam ediyor.

Manchester City’de Hedef 3 Puan

Manchester City, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı farklı bir galibiyet ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Liverpool’u 4-1 mağlup etmeyi başardılar ve önemli bir 3 puan aldılar. Lider Arsenal’ın takibini devam ettiren Pep Guardiola’nın öğrencileri bu hafta ise Southampton deplasmanına konuk olacak. Manchester City, Soutampton’a karşı son maçını Lig Kupası’nda oynamış ve bu sahada rakibine 2-0 kaybetmişti. Şimdi ise Premier Lig’de karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Manchester City’de Phil Foden kadroda yer almıyor.

Southampton – Manchester City Maç Bilgileri

Southampton – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Southampton’da Juan Larios ve Valentino Livramento’nun sakatlıkları devam ediyor. Manchester City’de Phil Foden kadroda yer almıyor.

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, İbrahima Diallo, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepo, Adam Armstrong, Che Adams

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, Nathan Ake, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, İlkay Gündoğan, Ryad Mahrez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Southampton’da işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Londra’da West Ham’a konuk olan Southampton, karşılaşmayı 1-0 kaybetti. Premier Lig’in en büyük düşme adayı olan Southampton’ın 4 maçtır da kazanamadığını belirtelim. Manchester City ise Liverpool karşısında 4 golle kazanarak 3 puanı kapmıştı. Lider Arsenal’ın takibini devam ettiriyorlar. Bu hafta konuk olacakları Southampton deplasmanında da maçın favorisiler. Manchester City’den farklı bir galibiyet bekliyorum. Southampton’ı devirerek haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.51

intobet Oranı: H2, Oran 1.77

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, rahat kazandı. Southampton’ı deplasmanda 4-1 ile geçerek lider Arsenal’ın takibini devam ettirdiler.