İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Chelsea İddaa Tahmini 08.04.2023

İngiltere Premier Lig’de kümede kalma savaşı veren Wolverhampton evinde, Chelsea karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşmayı saat 17.00’de Beın Sports 3 kanalından seyredebilirsiniz.

Wolverhampton ile Chelsea zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betroad oranlarını ele alacak olursak Wolverhampton galibiyetinin 3.95, beraberlik tercihinin 3.50, Chelsea galibiyetinin ise 2.02 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Wolverhampton 3 Maçır Kazanamıyor

Wolverhampton, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Nottingham Forest deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü. İlk yarıyı 1-0 geride kapattıkları maçta Daniel Podence’ın golüyle 1 puanı kurtardılar. Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kazanamayan Julen Lopetegui’nin ekibi kümede kalma mücadelesi veriyor. Düşme hattının ise sadece 1 puan üzerindeler. Bu hafta Molineux Ground’da Chelsea ile karşılaşacak olan Wolverhampton’da Sasa Kalajdzic sakat. Ruben Neves ile Jonny Catro’da kırmızı kart cezalısı.

Chelsea’de Puan Kayıpları Sürüyor

Chelsea, Premier Lig’de puan kaybı yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Aston Villa’ya iç sahada 2-0 kaybeden Chelsea’de bu sonucun ardından Graham Potter’ın görevine son verilmişti. Geçtiğimiz hafta içi ise Liverpool’u konuk ettiler ve karşılaşmadan golsüz beraberlik ile ayrıldılar. Liverpool karşısında takımın başında Bruno Saltor görev yaptı. Premie Lig’de zor bir dönemden geçen Chelsea, 11. Sırada yer alıyor. Bu hafta sonu ise Wolverhampton’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Chelsea’de Thiago Silva ve Armando Broja’nın sakatlıkları sürüyor.

Wolverhampton – Chelsea Maç Bilgileri

Wolverhampton – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Sasa Kalajdzic sakat. Ruben Neves ile Jonny Catro’da kırmızı kart cezalısı. Chelsea’de Thiago Silva ve Armando Broja’nın sakatlıkları sürüyor.

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Matheus Nunes, Joao Moutinho, Adama Traore, Daniel Podence, Matheus Cuha, Raul Jimenez

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizabalaga, Cesar Azpilicueta, Kalidou Koulibaly, Thiago Silva, Marc Cucurella, Enzo Perez, Mason Mount, Mateo Kovacic, Raheem Sterling, Kai Havertz, Joao Felix

İddaa Tahmini

Chelsea’de işler yolunda gitmiyor. Geçen hafta sonu Aston Villa karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından Graham Potter ile yollar ayrıldı. Hafta içi takımın başında Bruno Saltor vardı ve Liverpool ile karşı karşıya geldikleri maçı golsüz beraberlik ile tamamladılar. Wolverhampton ise Nottingham Forest deplasmanından 1 puan ile döndü. Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Wolverhampton, son 3 maçta sadece 1 puan alabildi. Chelsea’nin artık seri galibiyetler alarak üst sıraları zorlaması şart. Molineux Ground’da Chelsea’yi 3 puana yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.74

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.02

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, yeni hocası Lampard yönetiminde ilk maçından mağlubiyet ile ayrıldı. Molineux Ground’da Wolverhampton’a 1-0 kaybettiler.