İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Almeria Valencia Bahis Tahmini 09.04.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Valencia deplasmanda, Almeria’nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Almeria ve Valencia arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Almeria kazanır 2.98, beraberlik 3.35, Valencia kazanır ise 2.45 olarak açıklanmış.

Almeria’dan Sürpriz Beraberlik

Almeria, La Liga’da düşme hattında yer alıyor. Bu sezon son sıradaki Elche ile beraber La Liga’nın en büyük düşme adaylarından biri olarak gösteriliyorlar. Rubi’nin öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir sonuç alarak Celta Vigo deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndü ama galibiyet hasretleri 4 maça çıktı. Üst üste 4 maçtır kazanamayan Almeria, 27 puan ile 19. sırada yer alıyor. Bu hafta konuk edecekleri Valencia ile tam anlamıyla 6 puanlık bir maça çıkacaklar. Karşılaşma öncesinde Almeria’da El Bilal Toure’nin sakatlığı devam ediyor.

Valencia’dan 1 Puan

Valencia, geçtiğimiz hafta Mestalla’da konuk ettiği Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldı. Bu sezon La Liga’da kümede kalma mücadelesi veren Ruben Baraja’nın ekibi 27 puana sahip. Bu hafta konuk olacakları Almeria ile aynı puandalar ve kaybetmeleri halinde tekrardan düşme hattına gerileyecekler. Son dönemde Valencia’nın özellikle deplasman maçlarında sıkıntı yaşadığını belirtelim. Üst üste tam 9 deplasman maçında da galibiyet alamayan bir Valencia var. Maç öncesinde Valencia’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Almeria – Valencia Maç Bilgileri

Almeria – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 19.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Juegos Mediterraneos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Almeria’da El Bilal Toure’nin sakatlığı devam ediyor.

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Rodrigo Ely, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Dyego Sousa

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Denis Toni Lato, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Justin Kluivert, Hugo Duro, Samuel Lino

İddaa Tahmini

Valencia geçen hafta Mestalla’da konuk ettiği Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldı. Geriye düştükleri maçta 1 puan almayı başardılar. Özellikle deplasmanda sorun yaşayan bir takım olan Valencia, bu hafta düşme hattındaki Almeria’ya konuk olacak. Almeria’da La Liga’da 4 maçtır kazanamıyor. Geçen hafta Balaidos’da konuk oldukları Celta Vigo ile 2-2 berabere kaldılar. Hücumda üretken bir Almeria vardı ve galibiyeti kaçırdılar. Her iki takımında bu sezon tek hedefi kümede kalmak. Alt sıralarda yer alan iki takımın maçında gollü bir karşılaşma bekliyorum. Tercihim karşılıklı gol var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…