İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Atletico Madrid İddaa Tahmini 09.04.2023

İspanya La Liga’da üst üste 11 maçtır kaybetmeyen Atletico Madrid deplasmanda, Rayo Vallecano’nun konuğu olacak. Mücadeleyi saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Rayo Vallecano ve Atletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Rayo Vallecano kazanır 4.40, beraberlik 3.45, Atletico Madrid kazanır ise 1.90 olarak açıklanmış.

Rayo Vallecano’da Puan Kayıpları

Rayo Vallecano, La Liga’da son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşadı. Geçtiğimiz hafta Mestalla’da konuk oldukları Valencia ile 1-1 berabere kaldılar. Üst üste 7 maçtır kazanamayan Andoni Sagarna’nın ekibinde Avrupa umutları da yavaş yavaş tehlikeye girmeye başlıyor. Tek şanslarının Athletic Bilbao’nun da son haftalarda puan kaybı yaşaması olduğunu belirtelim. Bu hafta sonu ise Vallecas’da Atletico Madrid’i konuk edecekler. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da önemli bir eksik yok.

Atletico Madrid Çıkışını Sürdürüyor

Atletico Madrid, La Liga’da son haftaların en formda takımlarından biri. Geçtiğimiz hafta sonu Wanda Metropolitano’da konuk ettikleri Real Betis’i 1-0 mağlup eden Atletico Madrid, galibiyet serisin 4 maça çıkarttı. Öte yandan La Liga’da tam 11 maçtır da kaybetmiyorlar. Real Betis karşısında Atletico Madrid’e galibiyeti getiren gol Angel Correa’dan geldi. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılma umutlarını da iyice arttırdılar. Bu hafta Vallecas’da Rayo Vallecano’ya konuk olacak Atletico Madrid maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Atletico Madrid’de Sergio Reguilon ve Memphis Depay’ın sakatlıkları devam ediyor.

Rayo Vallecano – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Sergio Reguilon ve Memphis Depay’ın sakatlıkları devam ediyor.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Radamel Falcao

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano’da galibiyet hasreti devam ediyor. Geçen hafta Mestalla’da Valencia’ya konuk olan Rayo Vallecano, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da üst üste 7 maçtır kazanamayan Rayo Vallecano’da moraller bozuk. Atletico Madrid ise çıkışını devam ettiriyor. Geçen hafta Wanda Metropolitano’da konuk ettikleri Real Betis’i 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Son 4 maçını kazanan Atletico Madrid’in yenilmezlik serisi ise 11 maça çıktı. Rayo Vallecano iç sahada üretken bir takım ama kazanmakta zorlanıyor. Atletico Madrid’de çok formda. Vallecas’da her iki takımında gol bulacağı zevkli bir 90 dakika izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.82

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 2.10

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…