sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 09.04.2023

9 Nisan Pazar günü bülteninden 1 Süper Lig, 1 Premier Lig ve 1 La Liga maçlarından oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Bol şanslar.

Sivasspor – Başakşehir: MS 2, 2.28 (iddaa) – 2.71 (Bets10) ; Sivasspor’da moraller yerinde. Süper Lig’de oynadığı son 2 maçtan 6 puan çıkartan Sivasspor, bir anda 13. Sıraya kadar yükselmeyi başardı. Ankaragücü karşısında alınan 2-0’lık galibiyetin ardından Hatayspor karşısında da hükmen 3-0 kazanan Rıza Çalımbay’ın ekibi düşme hattından uzaklaşmaya başladı. Düşme hattındaki Ümraniyespor ile aralarında 7 puanlık fark oluştu. Sivasspor bu hafta ise Süper Lig’de Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Sivasspor’da Uğur Çiftçi’nin sakatlığı bulunuyor. Başakşehir, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu 3 puan almayı başardı. İç sahada konuk ettikleri Ankaragücü’nü Serdar Gürler’in attığı tek golle 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. 4 maç aradan sonra kazanan Başakşehir, biraz olsun moral buldu. Hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Galatasaray karşısında sürpriz yapan Emre Belözoğlu’nun ekibi mücadeleyi 3-2 kazandı ve yarı finale yükseldi. Yarı finalde ise Ankaragücü’nün rakibi oldular. Süper Lig’de bu hafta Sivasspor’a konuk olacak Başakşehir’de Joao Figueiredo ve Daniel Aleksic kart cezalısı. Sivasspor, Süper Lig’de 2 maçtır kazanıyor. Ankaragücü ve hükmen Hatayspor galibiyetlerinin ardından orta sıralara kadar yükselmeyi başardılar. Düşme hattı ile aralarındaki puan farkı da 7’ye çıkmış oldu. Başakşehir ise Süper Lig’de 4 maç aradan sonra kazandı. Geçen hafta Ankaragücü’nü tek golle geçtiler. Türkiye Kupası’nda ise hafta içi Galatasaray’ı 3-2 mağlup eden İstanbul ekibi yarı finale yükseldi. Son 2 resmi maçını kazanan Başakşehir’de moraller yerinde. Bu hafta Sivasspor deplasmanında da 3 puana yakın olan taraflar.

Real Betis – Cadiz : MS 1, 1.46 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Real Betis, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Atletico Madrid deplasmanından puan çıkartamadı. Maçın son dakikalarında yedikleri golle 1-0 mağlup oldular. La Liga’da 6 maç aradan sonra mağlubiyet yaşayan Manuel Pellegrini’nin ekibi bu hafta ise Benito Villamarin’de Cadiz’i konuk edecek. Özellikle son dönemde taraftarı önünde iyi sonuçlar alan bir Real Betis var. Bu sahada oynadıkları son maçta Mallorca’yı 1-0 ile geçmişerdi. Maç öncesinde Real Betis’de Nabil Fekir’in sakatlığı devam ediyor. Cadiz, La Liga’da alt sıralarda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Sevilla karşısında puan alamadılar. Rakibine 2-0 mağlup olan Sergio Gonzalez’in ekibinde moraller bozuk. Üst üste 4 maçtır puan kaybeden Cadiz, düşme hattına da iyice yaklaşmış durumda. 18. sırada bulunan Espanyol ile aralarında sadece 1 puanlık fark var. Bu hafta Real Betis’e konuk olacak Cadiz’de Jeremias Ledesma kart cezalısı. Joseba Zaldua ve Jon Ander Garrido’nun sakatlıkları ise devam ediyor. Real Betis’in La Liga’da 6 maçlık yenilmezlik serisi geçen hafta sona erdi. Atletico Madrid deplasmanına konuk olan Real Betis, son dakikalarda yediği golle 1-0 mağlu oldu. Cadiz ise kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Sevilla’ya 2-0 kaybettiler. Üst üste 4 maçtır kazanamayan Cadiz düşme hattının sadece 1 puan üzerinde. Real Betis karşısında da işleri zor. Real Betis maçın favorisi. Taraftarı önünde Real Betis’in kazanarak ilk 4 umutlarını devam ettirmesini bekliyorum.

Liverpool – Arsenal: KGVAR ve 2.5 ÜST, 1.56 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Liverpool’da moraller bozuk. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Etihad’da Manchester City’e 4-1 kaybeden Liverpool, geçtiğimiz hafta içi ise Stamford Bridge’de Chelsea ile golsüz berabere kaldı. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Jurgen Klopp’un ekibinin ilk 4 umutları da azalmaya başladı. Üst üste 3 maçtır kazanamayan bir Liverpool var ve bu hafta Anfield’da lider Arsenal ile karşı karşıya gelecekler. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Liverpool, Emirates’de 3-2 kaybetmişti. Maç öncesinde Liverpool’da Naby Keita, Luis Diaz ve Stefan Bajcetic sakat olan isimler. Arsenal, Premier Lig’de galibiyet serisini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de Leeds United karşısında farklı kazanan Londra ekibi mücadeleyi 4-1 kazanmıştı. Net bir galibiyet alan Arsenal’da moraller yerinde. Premier Lig’de üst üste 7 maçtır kazanıyorlar ve en yakın takipçisi Manchester City’nin 8 puan önündeler. Mikel Arteta’nın öğrencileri bu hafta ise Liverpool’un konuğu olacak. Maçın favorisi olarak gösteriliyorlar ama Arsenal adına kolay bir maç olacağını sanmıyorum. Karşılaşma öncesinde Arsenal’da Eddie Nketiah ve Takehiro Tomiyasu’nun sakatlıkları devam ediyor. Arsenal, Premier Lig’de üst üste 7 maçtır kazanıyor. Geçen hafta Emirates’de konuk ettikleri Leeds United’ı 4-1 mağlup ederek liderliğini devam ettirdiler. Liverpool ise son haftalarda yokları oynuyor. Geçtiğimiz hafta içi Chelsea deplasmanında da puan kaybeden Liverpool, mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldı. Son 3 maçında tam 8 puan bırakan Liverpool’un ilk 4 şansları da zora girdi. Maçın favorisi Arsenal ama Liverpool’dan bu hafta reaksiyon bekliyorum. Bu sezon iç sahada iyi sonuçlar alabiliyorlar. Anfield’da en az 3 gol izleriz ve her iki takımda gol bulmayı başarır.

Toplam İddaa Oranı: 5.19

Bets10 Bahis Oranı: 46.61