sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 09.04.2023

9 Nisan Pazar gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. 

Beşiktaş – Giresunspor: MS 1 ve 2.5 ÜST, 1.77 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Beşiktaş, Süper Lig’de üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Fenerbahçe ile derbide karşı karşıya gelen Beşiktaş, 10 kişi kaldığı ve 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 4-2 mağlup ederek dikkat çekti. Nathan Redmond ve Cenk Tosun önderliğinde sezonun en önemli galibiyetlerinden birini alan Beşiktaş, galibiyet serisini 4 maça çıkarttı. Önümüzdeki sezon Konferans Ligi’ne katılma umutlarını da ciddi ölçüde arttırdılar. Beşiktaş bu hafta Giresunspor’u konuk edecek ve maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Valentin Rosier ve Tayyip Talha Sanuç sakat. Welinton Silva ise kırmızı kart cezalısı. Giresunpsor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Alanyapsor’u konuk eden Karadeniz ekibi, 2-0 geriye düştüğü maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Son dakikalarda buldukları gollerle 1 puan almayı başaran Hakan Keleş’in ekibi Süper Lig’de üst üste 10 maçtır galip gelemiyor. Yaşanan puan kayıplarının ardından düşme hattına da iyice yaklaştıklarını belirtelim. Bu hafat sonu ise Beşiktaş deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Giresunspor’da Serginho kart cezalısı. Beşiktaş, Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanmayı başarıyor. Geçen hafta derbide Fenerbahçe’yi 4-2 mağlup eden Siyah Beyazlılar, sezonun en önemli galibiyetini aldı diyebiliriz. 10 kişi kaldıkları maçta harika bir geri dönüşe imza attılar. Giresunspor ise Alanyaspor karşısında 1 puanı zor kurtardı. 2-0 geriye düştükleri maçta arka arkaya goller bularak mücadeleyi 2-2 tamamladılar. Süper Lig’de üst üste 10 maçtır kazanamayan bir Giresunspor var. Bu hafta Beşiktaş deplasmanında da işleri zor. Beşiktaş farklı kazanarak yoluna devam eder.

Almeria – Valencia: KGVAR, 1.59 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Almeria, La Liga’da düşme hattında yer alıyor. Bu sezon son sıradaki Elche ile beraber La Liga’nın en büyük düşme adaylarından biri olarak gösteriliyorlar. Rubi’nin öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir sonuç alarak Celta Vigo deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndü ama galibiyet hasretleri 4 maça çıktı. Üst üste 4 maçtır kazanamayan Almeria, 27 puan ile 19. sırada yer alıyor. Bu hafta konuk edecekleri Valencia ile tam anlamıyla 6 puanlık bir maça çıkacaklar. Karşılaşma öncesinde Almeria’da El Bilal Toure’nin sakatlığı devam ediyor. Valencia, geçtiğimiz hafta Mestalla’da konuk ettiği Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldı. Bu sezon La Liga’da kümede kalma mücadelesi veren Ruben Baraja’nın ekibi 27 puana sahip. Bu hafta konuk olacakları Almeria ile aynı puandalar ve kaybetmeleri halinde tekrardan düşme hattına gerileyecekler. Son dönemde Valencia’nın özellikle deplasman maçlarında sıkıntı yaşadığını belirtelim. Üst üste tam 9 deplasman maçında da galibiyet alamayan bir Valencia var. Maç öncesinde Valencia’da önemli bir eksik bulunmuyor. Valencia geçen hafta Mestalla’da konuk ettiği Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldı. Geriye düştükleri maçta 1 puan almayı başardılar. Özellikle deplasmanda sorun yaşayan bir takım olan Valencia, bu hafta düşme hattındaki Almeria’ya konuk olacak. Almeria’da La Liga’da 4 maçtır kazanamıyor. Geçen hafta Balaidos’da konuk oldukları Celta Vigo ile 2-2 berabere kaldılar. Hücumda üretken bir Almeria vardı ve galibiyeti kaçırdılar. Her iki takımında bu sezon tek hedefi kümede kalmak. Alt sıralarda yer alan iki takımın maçında gollü bir karşılaşma bekliyorum. Tercihim karşılıklı gol var.

Leeds United – Crystal Palace: KGVAR, 1.66 (iddaa) – 1.89 (Bets10) ; Leeds United, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Nottingham Forest’ı 2-1 mağlup ettiler ve önemli bir 3 puan aldılar. Puanını 29’a yükselten Javi Gracia’nın ekibi düşme hattının 2 puan üzerine çıkmış oldu. Öte yandan Elland Road’da son 3 haftada tam 7 puan toplamayı başardılar. Bu hafta konuk edecekleri Crystal Palace karşısında da favori taraflar. Maç öncesinde Leeds United’da Maximilian Wöber, Stuart Dalls ve Wilfried Gnonto sakat olan isimler. Crystal Palace’da bildiğimiz gibi göreve Roy Hodgson getirildi. Yeni hocası ile ilk Premier Lig maçına geçen hafta çıkan Crystal Palace, Selhurst Park’da konuk ettiği Leicester City’i 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup ederek 3 puanı kaptı. Premier Lig’de tam 12 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşayan Crystal Palace, 2023 yılında da ilk  galibiyetini almış oldu. Bu hafta ise Leeds United deplasmanında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Crystal Palace’da Nathan Ferguson’un sakatlığı devam ediyor. Leeds United, Premier Lig’de son haftalarda iç sahada iyi sonuçlar almaya başladı. Hafta içi Nottingham Forest karşısında 2-1 kazanan Javi Gracia’nın öğrencileri kümede kalma umutlarını devam ettirdi. Crystal Palace ise Leicester City’i 2-1 mağlup ederek tam 12 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Yeni hocaları Roy Hodgson yönetiminde de ilk maçında 3 puan almayı başardılar. Her iki takımda son maçından galibiyet ile ayrıldı ve moralli. Elland Road’da gollü bir maç beklentim var. Hem Leeds United hem de Crystal Palace skor üretmeyi başarır.

Toplam İddaa Oranı: 4.67

Bets10 Bahis Oranı: 34.02