Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bochum Stuttgart Maç Tahmini 09.04.2023

9 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:30’da, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bochum ile Stuttgart karşı karşıya gelecek.

intobet, Bochum galibiyetine 3.07, beraberliğe 3.46, Stuttgart galibiyetine ise 2.34 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.98, 2.5 Alt 1.87 oran kazandırıyor.

Bochum 3 Haftadır Kaybetmiyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Bochum, milli aradan Almanya Bundesliga’ya deplasman beraberliğiyle döndü. Milli ara öncesinde Köln ve Leipzig karşısında kalesini gole kapatarak galip gelmeyi başaran Thomas Letsch’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta Frankfurt ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Erken gelen golün avantajını korumayı başaramayan Bochum, Frankfurt karşısında yakaladığı üstünlüğü sadece 8 dakika koruyabildi. Son 3 haftadan 7 puan çıkarmayı başaran ev sahibi, bitime 8 hafta kala düşme hattıyla arasındaki puan farkını 4’e çıkardı. Uzun bir aranın ardından ligde rahat bir nefes almayı başaran Bochum, bu hafta sahasında düşme tehlikesindeki Stuttgart’ı konuk edecek.

Stuttgart Dibe Vurdu

Stuttgart cephesinde teknik adam değişse de, küme düşme tehlikesi son 8 haftaya girilirken devam etti. Son olarak göreve Sebastian Hoeness’i getiren Stuttgart, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Union Berlin deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndü ve ligin en alt sırasına demir attı. Küme düşme tehlikesini bir türlü atlatmayı başaramayan konuk ekip, son 5 haftadan 4 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. Son 5 hafta kalesinde 9 gole engel olamayan konuk ekip, rakip filelere ise sadece 3 gol gönderebildi. Bu hafta en yakın rakiplerinden Bochum’a deplasmanda konuk olacak olan Stuttgart, puan kayıplarına son vermek istiyor.

Bochum – Stuttgart Maç Bilgileri

Bochum – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bochum’da Cristian Gamboa’nın sakatlığı devam ediyor. Stuttgart cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Saidy Janko, Teodoro Soares, Dominique Heintz, Ivan Ordets, Jordi Osei-Tutu, Kevin Stöger, Philipp Förster, Antwi-Adjej, Takuma Asano, Philipp Hofmann.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Konstantinos Mavropanos, Waldemar Anton, Nikolas Nartey, Atakan Karazor, Hiroki Ito, Chris Führich, Sasa Kalajdzic, Waldemar Anton, Silla Mvumpa.

İddaa Tahmini

Kümede kalma savaşı veren Bochum ve Stuttgart, son 8 haftaya girilirken kozlarını paylaşacak. Galibiyete ihtiyacı olan iki yakın rakibini, 90 dakika sonunda savunma zafiyetlerini iyi değerlendireceğini ve 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Stuttgart deplasmandan 3 puanla çıkmayı başardı. Tam anlamıyla gol düellosuna sahne olan mücadelede, 5 gol atılırken, konuk ekip 3 golle kazandı.