Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Giresunspor İddaa Tahmini 09.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de zirve takibini sürdüren Beşiktaş iç sahada, Giresunspor’u konuk edecek. Mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Beşiktaş ve Giresunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Beşiktaş kazanır 1.46, beraberlik 4.89, Giresunspor kazanır ise 7.60 olarak açıklanmış.

Beşiktaş 4 Maçtır Kazanıyor

Beşiktaş, Süper Lig’de üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Fenerbahçe ile derbide karşı karşıya gelen Beşiktaş, 10 kişi kaldığı ve 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 4-2 mağlup ederek dikkat çekti. Nathan Redmond ve Cenk Tosun önderliğinde sezonun en önemli galibiyetlerinden birini alan Beşiktaş, galibiyet serisini 4 maça çıkarttı. Önümüzdeki sezon Konferans Ligi’ne katılma umutlarını da ciddi ölçüde arttırdılar. Beşiktaş bu hafta Giresunspor’u konuk edecek ve maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Valentin Rosier ve Tayyip Talha Sanuç sakat. Welinton Silva ise kırmızı kart cezalısı.

Giresunspor Alt Sıralarda

Giresunpsor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Alanyapsor’u konuk eden Karadeniz ekibi, 2-0 geriye düştüğü maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Son dakikalarda buldukları gollerle 1 puan almayı başaran Hakan Keleş’in ekibi Süper Lig’de üst üste 10 maçtır galip gelemiyor. Yaşanan puan kayıplarının ardından düşme hattına da iyice yaklaştıklarını belirtelim. Bu hafat sonu ise Beşiktaş deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Giresunspor’da Serginho kart cezalısı.

Beşiktaş – Giresunspor Maç Bilgileri

Beşiktaş – Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Valentin Rosier ve Tayyip Talha Sanuç sakat. Welinton Silva ise kırmızı kart cezalısı. Giresunspor’da Serginho kart cezalısı.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Onur Bulut, Omar Colley, Romain Saiss, Umut Meraş, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Amir Hadziahmetovic, Nathan Redmond, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar

Giresunspor'un İlk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Talha Ulvan, Erol Can Akdağ, Serkan Piçinciol, Robert Mejia, Serginho, Rahmetullah Berişbek, Hamidou Traore, Jorman Campuzano, Riad Bajic

İddaa Tahmini

Beşiktaş, Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanmayı başarıyor. Geçen hafta derbide Fenerbahçe’yi 4-2 mağlup eden Siyah Beyazlılar, sezonun en önemli galibiyetini aldı diyebiliriz. 10 kişi kaldıkları maçta harika bir geri dönüşe imza attılar. Giresunspor ise Alanyaspor karşısında 1 puanı zor kurtardı. 2-0 geriye düştükleri maçta arka arkaya goller bularak mücadeleyi 2-2 tamamladılar. Süper Lig’de üst üste 10 maçtır kazanamayan bir Giresunspor var. Bu hafta Beşiktaş deplasmanında da işleri zor. Beşiktaş farklı kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.77

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…