Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lorient Marsilya İddaa Tahmini 09.04.2023

9 Nisan Pazar akşamı İddaa fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lorient ile Marsilya karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 21:45.

Bets10, Lorient galibiyetine 4.90, beraberliğe 4.40, Marsilya galibiyetine ise 1.65 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Lorient Güven Vermedi

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lorient, Fransa Ligue 1’de 29. haftayı mağlubiyetle kapattı. Milli ara dönüşünde Lille deplasmanına konuk olan Regis Le Bris’in öğrencileri, evine 3-1’lk mağlubiyetle döndü. 29 hafta sonunda 9. yenilgisini yaşayan Lorient, son 9 haftaya girilirken, ligin orta sıralarına demir attı. İstikrardan uzak bir performans grafiği sergileyen ev sahibi, son 5 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilirken, geri kalan 4 maçtan 2 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Rahat bir konumda yer alan ve üst sıra umutlarını büyük ölçüde kaybeden Lorient’in, zirve yarışındaki Marsilya karşısında işi zor.

Marsilya Yakın Takipte

Igor Tudor ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’de son 9 haftaya şampiyonluk iddiasıyla giriyor. Tarihinin en iyi sezon başlangıcına imza atan Marsilya, etkisini sezon geneline yaymayı başarırken, liderin en yakın takipçileri arasında yer alıyor. Milli ara dönüşü Montpellier’i sahasında konuk eden ekip, son 6 haftada maç kaybetmeyen rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Liderin mağlup olmasıyla birlikte, zirveyle puan farkını 6’ya kadar indirmeyi başaran Marsilya, ligin en az mağlubiyet alan 3 takımından 1’si olmayı başardı. 29 haftada 54 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Igor Tudor’un öğrencileri, hücum hattında etkili olmayı başardı.

Lorient – Marsilya Maç Bilgileri

Lorient – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yves Allainmat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lorient cephesinde bu hafta Igor Silva, Laurent Abergel’in kart cezası bulunuyor. Kalulu ve Laporte’nin ise sakatlıkları devam ediyor. Marsilya’da ise Amine Harit ve Azzedine Ounahi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Vito Mannone, Montassar Talbi, Chrislain Matsima, Vincent Le Goff, Victor Makengo, Enzo Le Fee, Julien Ponceau, Darlin Ngameni, Yoann Cathline, Teremas Igoboras Moffi, Armand Lauriente.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Samuel Gigot, Ruslan Malinovskyi, Sead Kolasinac, Jonathan Clauss, Valentin Rongier, Matteo Guendouzi, Cengiz Ünder, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

İddaa Tahmini

Milli ara dönüşü Fransa Ligue 1’de liderlik koltuğuna bir adım daha yaklaşan Marsilya, 4 maçlık yenilmezlik serisini Lorient karşısında 3 puanla taçlandıracak ve şampiyonluk iddiasını sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.45

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.65

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden gol sesi çıkmadı. İki takımda 90 dakika sonunda golsüz beraberliğe razı gelirken, Marsilya zirve yarışında kritik bir puan kaybı yaşadı.