Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nantes Monaco İddaa Tahmini 09.04.2023

İddaa fikstüründe 9 Nisan Pazar günü yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Nantes ile Monaco karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 18:05’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Nantes galibiyetine 3.70, beraberliğe 3.70, Monaco galibiyetine ise 1.98 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.85, 2.5 Alt 1.96 oran kazandırıyor.

Nantes 6 Haftadır Kazanamıyor

Fransa Ligue 1’de son 6 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Nantes, Fransa Kupası’nda ise bir kez daha final biletini cebine koydu. Son şampiyon olarak kupa serüveninde boy gösteren Antoine Kombouare’nin öğrencileri, hafta içi çıktığı Yarı Final Turu’nda, Lyon engelini 1-0’lık galibiyetle geçmeyi başardı ve final biletini cebine koydu. Lige moralli dönen Nantes, Fransa Ligue 1’de ise son 6 haftayı 4 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakırken, düşme potasının 4 puan üzerinde yer aldı. Geçtiğimiz hafta ligde Reims’e iç sahada 3-0’lık skorla kaybeden ev sahibi, ligde aradığı başarıyı bir türlü bulamadı.

Monaco 2 Haftadır Kazanıyor

Fransa Ligue 1’in 29. haftasında Strasbourg’u sahasında konuk eden Monaco, 4-3’lik galibiyetle birlikte, Fransa Ligue 1’deki etkisini sürdürdü. Milli ara öncesi Ajaccio deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran ve ligde 3 haftanın ardından galip gelen Philippe Clement’in öğrencileri, harika hücum performansıyla galibiyetlerine devam ediyor. 2’de 2 yapmayı başaran konuk ekip, 29 hafta sonunda puanını 57’ye çıkarmayı başarırken, ligin 4. sırasında yer aldı. Lider ile arasında 9 puan fark bulunan Monaco, iç sahada 4-1’lik skorla mağlup etmeyi başardığı Nantes ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Clerment ve öğrencileri, bir kez daha Nantes karşısında kazanmak istiyor.

Nantes – Monaco Maç Bilgileri

Nantes – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 22.10’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı

Nantes cephesinde Charles Traore ve Quentin Merlin’nin sakatlıkları bulunuyor. Monaco’da Youssouf Fofana kart cezalısı. Malang Sarr ve Brel Embolo’nun ise sakatlıkları devam ediyor.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Jaouen Hadjam, Sebastien Corchia, Jean-Charles Castelletto, Andrei Girotto, Pedro Chirivella, Ludovic Blas, Moses Simon, Evann Guessand, Lohann Doucet, Mostafa Mohamed.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Wissam Ben Yedder, Mohamed Camara, Takumi Minamino, Aleksandr Golovin.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 2 haftadır kazanan Monaco, 4. sıradaki yerini ve zirve takibini bırakmadı. Monaco son haftalardaki etkisini deplasmana taşıyacak ve Nantes engelini 3 puanla geçecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.73

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.98

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco deplasmanda üstünlüğünü koruyamadı. Konuk ekip devre arasına 2-0 önde girmeyi başarsa da, ikinci yarıda Nantes daha iyi bir futbol sergiledi ve skoru 2-2’ye getirmeyi başardı.