UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Napoli Maç Tahmini 12.04.2023

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi’nde, 12 Nisan Çarşamba akşamı Çeyrek Final heyecanı yaşanacak. Milan‘ın sahasında Napoli‘yi konuk edeceği mücadele, Türkiye saati ile 22.00’de başlarken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Milan galibiyetine 2.75, beraberliğe 3.30, Napoli galibiyetine ise 2.75 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.46, beraberliğe 2.82, konuk ekibe ise 2.27 oran veriyor. Bets10 sitesi tarafından açılan özel oranlarda, Karşılıklı Gol Var seçeneğiyle 10.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Milan Savunmasıyla Dikkat Çekiyor

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu olarak UEFA Şampiyonlar Ligi’nde boy gösteren Milan, E Grubu’nun son 2 haftasında Salzburg ve Dinamo Zagreb karşısında aldığı 4-0’lık galibiyetlerle, lider Chelsea’nin ardından gruptan çıkmayı başardı. Son 2 haftaya kadar istikrardan uzak bir performans sergileyen Pioli ve öğrencileri, son 2 haftaya ise hem savunma hem de hücum performansıyla damga vurdu. Son 16 eşleşmesinde Tottenham’a karşı savunma etkisini sürdüren ev sahibi, toplamdan 1-0’lık skorla İngiliz ekibini saf dışına itmeyi başardı. Mailn’ın, İtalya Serie A Ligi’nde ise şampiyonluk şansı yık denecek kadar az. Bitime 9 hafta kala liderin tam 22 puan gerisindeler. Lige Napoli ambargo koymayı başarsa da, Milan ligde 2 hafta önce karşı karşıya geldiği ezeli rakibini deplasmanda 4-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı ve Napoli’ye bu sezonki en ağır yenilgisini yaşattı. Milan bir kez daha Napoli karşısında kazanmak istiyor. Ev sahibi lidere karşı alınan galibiyetin ardından, Empoli ile iç sahada golsüz berabere kaldı.

Napoli Doludizgin

İtalya Serie A Ligi’nin lideri Napoli, Milan hezimetinin ardından geçtiğimi hafta deplasmanda Lecce’yi mağlup ederek, güven tazeledi. Luciano Spalletti ve öğrencileri, ilk 29 haftaya damga vurmayı başarırken, bitime 9 maç kala en yakın rakibinin 16 puan üzerinde, liderlik koltuğuna oturdu. Adım adım şampiyonluğa yürüyen Napoli, bu sezonki en ağır yenilgisini Milan’a karşı iç sahada 4-0’lık skorla aldı. Derbinin intikamını alma şansına sahip olan konuk ekip, rakibiyle UEFA Şampiyonlar Ligi’nde karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndan lider çıkmayı başaran Napoli, 6 maçtan 5 galibiyet, 1 mağlubiyetle 15 puan topladı. Son 16 Turu’nda ise karşı karşıya geldiği Frankfurt karşısında 2-0 ve 3-0’lık galibiyetlere imza atan Napoli, harika performansını sürdürdü. 8 maçta 27 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran konuk ekip, kalesinde ise sadece 4 gole izin verdi. İki kulvarda birden şampiyonluğa çok yaklaşan Napoli, Milan deplasmanından avantajlı dönmek istiyor.

Milan – Napoli Maç Bilgileri

Milan – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Istvan Kovacs. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan’da Zlatan Ibrahimovic’in sakatlığı devam ediyor. Napoli cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, De Ketelaere, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Rade Krunic, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Mathias Olivera, Amir Rrahmani, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Giovanni Simeone, Hirving Lozano.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Turu’nda, iki İtalya Serie A Ligi temsilcisi Milan ve Napoli karşı karşıya gelecek. Ligin son şampiyonu ve yeni lideri, ilk maçtan avantajla ayrılmak istiyor. Kadro kalitesi ve Şampiyonlar Ligi performanslarıyla rüştünü ispatlayan Milan ve Napoli, bu zorlu 90 dakikada skor üretmeye devam edecek ve ilk maçta karşılıklı goller bulacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan iç sahada kazandı. Ev sahibi ilk yarıda Ismael Bennacer’in golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, Napoli’ye geri kalan dakikalarda gol şansı vermedi ve ilk maçtan aldığı galibiyetle, tur için avantajlı konuma geçti.