UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Chelsea Maç Tahmini 12.04.2023

Real Madrid ile Chelsea, 12 Nisan Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de kozlarını paylaşacak. Santiago Bernabeu Stadı’nın ev sahipliği yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final mücadelesi, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Real Madrid galibiyetine 1.74, beraberliğe 3.91, Chelsea galibiyetine ise 5.01 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerini incelediğimizde ise 2.5 Üst 1.98, 2.5 Alt 1.87 oran kazandırıyor. Bets10 tarafından açılan özel oranlarda, Real Madrid galibiyetine 10.00 oran verildiğini belirtelim.

Real Madrid Şampiyonluğa Odaklandı

UEFA Şampiyonlar Ligi tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başaran Real Madrid, Çeyrek Final eşleşmesinde boy gösterecek. Geçen sezon Carlo Ancelotti yönetiminde Şampiyonlar Ligi’nde zafere ulaşan İspanyol devi, 14. kez şampiyonluğunu ilan ederken, devler sahnesine tam anlamıyla ambargo koydu. Ev sahibinin ardından bu kupayı en fazla kazanan takım Milan olurken, Real Madrid rakibinden 7 kez daha fazla şampiyonluk yaşadı. F Grubu’ndan lider çıkmayı başaran ev sahibi, Leipzig, Shaktar Donetsk ve Celtic’i geride bıraktı. Son 16 eşleşmesinde ise Liverpool karşısına çıkan Real Madrid, Anfield deplasmanında 2-0 geriden gelerek 5-2’lik galibiyete imza atarken, rövanşı ise iç sahada 2-0’lık skorla kazandı. Liverpool’a karşı ezici bir üstünlük kurmayı başaran Ancelotti ve öğrencleri, bu kez bir diğer İngiliz devi Chelsea karşısına çıkacak. İspanya La Liga’da bitime 10 hafta kala liderin 13 puan gerisine düşen ev sahibi, rotasını Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi.

Chelsea Toparlanmak İstiyor

İngiltere Premier Lig’de zor günlerden geçen Chelsea, göreve Frank Lampard’ı getirdi ve rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Devler sahnesinde Çeyrek Finalist olarak boy gösterecek olan İngiliz devi, zorlu bir eşleşmeyle karşı karşıya. Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımı Real Madrid karşısında ilk sınavını deplasmanda verecek olan Chelsea, İngiltere Premier Lig’de 4 haftadır puan kayıplarına engel olamadı ve güven vermekten çok uzak kaldı. Lampard dönemi Wolves deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle başlarken, devre arasında yapılan transfer hamleleri işe yaramadı. Tarihin devre arasında en yüksek bütçeli transferlerine imza atan Chelsea, Premier Lig’de bitime 8 hafta kala 11. sıraya kadar geriledi. Konuk ekip teselliyi devler sanhesinde arayacak.

Real Madrid – Chelsea Maç Bilgileri

Real Madrid – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi François Letexier. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid takımında Ferland Mendy’nin sakatlığı bulunuyor. Chelsea’de ise Armando Broja, Thiago Silva ve Cesar Azpilicueta’nın sakatlıkları bulunuyor.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Ceballos, Vinicius Junior, Luka Modric, Rodrygo, Karim Benzema.

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizabalaga, Reece James, Kalidou Koulibaly, Wesley Fofana, Marc Cucurella, Enzo Perez, Mason Mount, Mateo Kovacic, Raheem Sterling, Kai Havertz, Joao Felix.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne gerek geçtiğimiz sezon gerekse tarih boyunca damga vurmayı başaran Real Madrid, Carlo Ancelotti önderliğinde tarih yazmaya devam ediyor. Liverpool eşleşmesinde bizlere harika bir geri dönüş izleten ve yeniden rüştünü ispatlayan Real Madrid, devler sahnesinde bu sezon galibiyetleri arasına iç sahada Chelsea’yi alacak ve taraftarı önünde kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0   

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid iç sahada Benzema ve Asensio’nun golleriyle galibiyet hedefine ulaşırken, Yarı Final kapısını araladı. Ancellotti ve öğrencileri, 59. dakikada 10 kişi kalan Chelsea’ye karşı gol şansı tanımadı. Kazananları tebrik ederiz.