İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Hellas Verona İddaa Tahmini 15.04.2023

İtalya Serie A Ligi’nde son 9 haftaya lider giren Napoli ile düşme hattında yer alan Hellas Verona, 15 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da kozlarını paylaşacak. Mücadelenin yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus.

Bets10, Napoli galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.25, Hellas Verona galibiyetine ise 6.70 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.32, beraberliğe 3.64, konuk ekibe ise 5.87 oran veriyor.

Napoli Galibiyete Odaklandı

İtalya Serie A Ligi’nin lideri Napoli, UEFA Şampiyonlar Ligi’nden mağlubiyetle dönüyor. Devler sahnesinde Çeyrek Final eşleşmesi İtalyan derbisine sahne olurken, ligde 2 hafta önce son şampiyon Milan’a iç sahada 4-0’lık skorla kaybeden Luciano Spalletti’nin öğrencileri, sezonun en ağır yenilgisini alırken, Şampiyonlar Ligi’nde ise ezeli rakibine deplasmanda 1-0’lık skorla kaybetti. Mücadeleyi 10 kişi tamamlayan Napoli, bir kez daha Milan karşısında hem savunma hem de hücum hattında etkisiz kaldı. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Lecce’yi mağlup etmeyi başaran ve en yakın rakibinin 16 puan üzerinde son 9 haftaya giren ev sahibi, Osimhen’in sakatlanmasıyla birlikte düşüşe geçti. Napoli iç sahada kazanmak istiyor.

Hellas Verona’da Umutlar Devam Ediyor

Hellas Verona kritik bir galibiyete imza attı ve ligde kalma umutlarını son 9 haftaya taşımayı başardı. Milli ara dönüşünde konuk olduğu Juventus deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen Marco Zaffaroni ve öğrencileri, galibiyet hasretini 7 haftaya çıkarmayı başarırken, geçtiğimiz hafta Sassuolo karşısında kötü gidişata son verdi. İlk yarıyı Sassuolo karşısında 1-0 geride kapatan konuk ekip, Ceccherini ve Gaich ikilisinin golleriyle geri dönmeyi başardı. Bitime 7 dakika kala üst üste 2 gole imza atan Hellas Verona, 29 hafta sonunda 5. galibiyetine imza attı. Küme düşme hattının üzeriyle puan farkı 4’e kadar inerken, Hellas Verona bu hafta zorlu bir fikstürle karşı karşıya. Lider Napoli’ye deplasmanda konuk olacak olan ekip, sürpriz bir galibiyetle, kazanmaya devam etmek istiyor.

Napoli – Hellas Verona Maç Bilgileri

Napoli – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli cephesinde Tanguy Ndombele kart cezalısı. Osimhen ve Simeone’nin ise sakatlıkları devam ediyor. Hellas Verona’da ise Miguel Veloso ve Giangiacomo Magnani’nin kart cezaları devam ediyor. Zeefuik ve Thomas Henry’nin ise sakatlıkları bulunuyor.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Mathias Olivera, Amir Rrahmani, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Eljif Elmas, Hirving Lozano.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Koray Günter, Josh Doig, Panagiotis Retsos, Yayah Kallon, Adrien Tameze, Ivan Ilic, Kevin Lasagna, Darko Lazovic, Simone Verdi.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’ni ilk 29 haftada domine etmeyi başaran Napoli, bitime 9 hafta kala en yakın rakibine 16 puan fark açtı. Devler sahnesinden mağlubiyetle dönen Spalletti ve öğrencileri, Şampiyonlar Ligi mağlubiyetini ligde telafi edecek ve iç sahada Hellas Verona’yı mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.32

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Ligin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadeleden gol sesi çıkmadı. Lider Napoli üstün futboluna rağmen, düşme hattındaki Hellas Verona ile golsüz berabere kaldı.