İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Monza Maç Tahmini 15.04.2023

İtalya Serie A Ligi’nde 30. hafta heyecanı hız kesmeden devam ederken, 15 Nisan Cumartesi günü fikstüründe, İnter ile Monza karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadeleyi, S Sport Plus ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, İnter galibiyetine 1.46, beraberliğe 4.65, Monza galibiyetine ise 7.10 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.96, KGYOK 1.83 oran kazandırıyor.

İnter Devler Sahnesinde Kazandı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etmeyi başaran İnter, Yarı Final Turu’na dev bir adım attı. Çeyrek Finalist olarak hafta içi fikstüründe Benfica deplasmanına konuk olan İnzaghi ve öğrencileri, Barella ve Lukaku’nun golleriyle 2-0’lık galibiyete uzandı. Tur için büyük bir avantaj sağlayan ev sahibi, İtalya Serie A Ligi’nde ise 4 maçtır puan kayıplarına engel olamıyor. Ligde düşüşe geçen İnter, son 4 haftadan 3 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. Spezia, Juventus ve Fiorentina karşısında mağlup olmaktan kurtulamayan ev sahibi, geçtiğimiz hafta ise konuk olduğu Salernitana deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. Devler sahnesinde teselli bulan ve ligde 5. sıraya gerileyen İnter, yeniden Serie A Ligi’nde yükselişe geçmek istiyor.

Monza 4 Haftadır Kazanamıyor

İtalya Serie A Ligi’nin 29. haftasında Udinese deplasmanına konuk olan Monza, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelede, 2-1’lik üstünlüğü yakalarken, galibiyeti yediği son dakika golüyle kaçırdı. Sahadan 1 puanla ayrılan Monza, son 4 haftada 3 beraberlik, 1 mağlubiyete imza attı. Bu süreçte sadece liderin en yakın takipçisi Lazio’ya karşı mağlup olan Raffaele Palladino ve öğrencileri, bitime 9 hafta kala 13. sırada kendisine yer buldu. 29 haftadan 35 puan toplamayı başaran ligin yeni temsilcisi, düşme hattının 13 puan üzerinde yer alıyor. Düşme hattından uzak kalmayı başaran konuk ekip, tarihinde ilk kez Serie A Ligi’nde mücadele etmesine rağmen, ilk sezonunda iyi bir performans sergiliyor. Monza bu hafta İnter deplasmanında kazanarak, tehlike hattıyla arasındaki puan farkını arttırmak istiyor.

İnter – Monza Maç Bilgileri

İnter – Monza Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter’de bu hafta Milan Skriniar ve Hakan Çalhanoğlu’nun sakatlıkları devam ediyor. Monza’da ise Filippo Ranocchia’nın sakatlığı devam ediyor.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Francesco Acerbi, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Henrik Mkhitaryan, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Luca Caldirola, Andrea Carboni, Samuele Birindelli, Marlon, Patrick Ciurria, Pepin, Andrea Barberis, Carlos Augusto Dany MotaAndrea Petagna.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır maç kazanamayan İnter, teselliyi Şampiyonlar Ligi’nde buldu. Lige yorgun ama moralsiz dönen ev sahibi, 4 haftadır maç kazanamayan Monza’yı sahasında ağırlayacak. İki takımında mücadelede gol fırsatlarını iyi değerlendireceğini ve rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.96

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim ikinci yarıda Luca Caldirola oldu ve Monza’yı deplasmanda galibiyete taşıdı. İnter, Şampiyonlar Ligi dönüşünde İtalya Serie A Ligi’nde beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı.