Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Troyes İddaa Tahmini 16.04.2023

İddaa fikstüründe 16 Nisan Pazar akşamı yer alan Fransa Ligue 1‘in 31. hafta mücadelesinde, Marsilya ile Troyes karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak müsabaka, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Marsilya galibiyetine 1.23, beraberliğe 6.80, Troyes galibiyetine ise 12.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.78 oran kazandırıyor.

Marsilya Beraberliklerle Yetindi

Fransa Ligue 1’de şampiyonluk mücadelesi veren Marsilya, son 2 haftayı 1’er puanla geride bıraktı. Zirve ile puan farkını azaltma şansını iyi değerlendiremeyen Igor Tudor’un öğrencileri, bitime 8 hafta kala liderin 8 puan gerisine düştü. Son 5 haftayı 3 beraberlik, 2 galibiyetle geride bırakan ev sahibi, bu süreçte mağlubiyete yer vermemeyi başarsa da, özellikle milli ara dönüşü üstün bir futbol sergilediği Montpellier ve Lorient karşısında 1’er puana razı geldi. 30 haftadan 18 galibiyet, 7 beraberlik, 5 mağlubiyetle 61 puan toplamayı başaran Marsilya, attığı 52 gole karşılık, kalesinde 29 gole izin verdi. Geride bıraktığımız hafta gol fırsatlarından bir türlü yararlanamayan ev sahibinde, Cengiz kaçırdığı gollerle maça damga vuran isim oldu. Şampiyonluk mücadelesi veren Marsilya’nın, iç sahada galibiyete ihtiyacı var.

Troyes Galibiyeti Unuttu

Fransa Ligue 1’de son 13 hafta Troyes cephesinde puan kayıplarıyla sona ererken, konuk ekip bitime 8 hafta kala küme düşme hattının içerisinde yer aldı. Göreve 13 hafta önce gelen Patrick Kisnorbo, ilk maçta takımını galibiyete taşırken, son 12 hafta 10 mağlubiyet, 3 beraberlikle son erdi. Son haftaların en zayıf halkası haline gelen konuk ekip, bu hafta şampiyonluk yarışındaki Marsilya’ya deplasmanda konuk olacak. Kalesinde tam 64 gole engel olamayan ve Angers ile birlikte ligin en zayıf savunma performansını sergileyen Troyes, 13 haftadır devam eden puan kayıplarının ardından, küme düşmeyi kabullenmiş bir görüntü sergiledi.

Marsilya – Troyes Maç Bilgileri

Marsilya – Troyes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya’da Amine Harit ve Azzedine Ounahi’nin sakatlıkları devam ediyor. Troyes cephesinde ise Renaud Ripart ve Florian Tardieu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Samuel Gigot, Ruslan Malinovskyi, Sead Kolasinac, Jonathan Clauss, Valentin Rongier, Matteo Guendouzi, Cengiz Ünder, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

Troyes’in 11’i Belli mi?

Troyes’in muhtemel kadrosu: Gauthier Gallon, Thierno Balde, Erik Palmer-Brown, Adil Rami, Andreas Bruus, Rominigue Kouame, Rony Lopes, Yasser Larouci, Wilson Odobert, Xavier Chavalerin, Ike Ugbo.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de zirve takibini sürdüren Marsilya, liderin 8 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Ev sahibi 2 haftadır alınan üst üste beraberliklerin ardından, 13 maçtır kazanamayan Troyes karşısında çok rahat bir galibiyete imza atacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.41

Hovarda Oranı: H1, Oran 1.61

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1’de zirve takibini sürdüren Marsilya, liderin kazandığı haftada Troyes engeline takılmadı. Ev sahibi rakip fillere 3 gol göndermeyi başarırken, kalesinde sadece 1 gole izin verdi. Kazananları tebrik ederiz.