Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Lorient İddaa Tahmini 16.04.2023

16 Nisan Pazar akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde 31. hafta mücadeleleri sahne almaya devam ederken, Monaco sahasında Lorient‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 18:05’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Monaco galibiyetine 1.41, beraberliğe 4.90, Lorient galibiyetine ise 7.70 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.47, 2.5 Alt 2.69 oran kazandırıyor.

Monaco 3 Maçtır Kaybetmiyor

Monaco, Fransa Ligue 1’de son 3 haftayı 7 puanla geride bıraktı. Ev sahibi Ajaccio ve Strasbourg karşısında galip gelmeyi başarırken, Nantes deplasmanından 1 puanla döndü. Milli ara dönüşü Strasbourg karşısında 4 golle galip gelmeyi başaran Clement ve öğrencileri, kalesinde 3 gole engel olamadı ve galibiyetin yanı sıra, savunmada yapılan hatalar öne çıktı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Nantes deplasmanında ilk 31 dakikada 2-0’lık üstünlüğü yakalayan Monaco, son 25 dakikada kalesini 2 gole kapatamadı ve evine 1-1’lik beraberlikle döndü. 3. sıradaki Marsilya ile puan farkını 1’e indirme şansını kaçıran ev sahibi, uzun süredir hücum hattında etkili olmayı başarırken, savunmada aynı etkiyi gösteremedi. 30 haftada 42 gol yiyen Monaco, rakip fileleri ise 63 kez havalandırmayı başardı.

Lorient Son Haftalarda Düşüşte

Fransa Ligue 1’de son 8 haftaya girilirken, konuk ekip Lorient ligin orta sıralarına demir attı. 30 haftadan 12 galibiyet, 9 beraberlik, 9 mağlubiyetle 45 puan toplayabildi ve 10. sırada yer aldı. Kalesinde gördüğü 40 gole karşılık, rakip filelere 42 gol göndermeyi başaran Lorient, ortalama bir performans grafiği ortaya koydu. Son 3 haftada puan kayıplarına engel olamayan konuk ekip, Nice ve Marsilya’ya karşı beraberlikler alırken, Lille deplasmanından ise 3-1’lik mağlubiyetle döndü. Son haftalarda maç kazanmakta zorlanan Lorient, iç sahada 22 berabere kaldığı Monaco’ya deplasmanda konuk olacak.

Monaco – Lorient Maç Bilgileri

Monaco – Lorient Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 18.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco’da bu hafta Ruben Aguilar, Breel Embolo ve Malang Sarr’ın sakatlıkları devam ediyor. Lorient cephesinde ise Gedeon Kalulu, Theo Le Bris, Enzo Le Fee ve Julien Laporte’nin sakatlıkları devam ediyor.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Wissam Ben Yedder, Mohamed Camara, Takumi Minamino, Aleksandr Golovin.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Vito Mannone, Montassar Talbi, Chrislain Matsima, Vincent Le Goff, Victor Makengo, Bamo Meite, Julien Ponceau, Darlin Ngameni, Yoann Cathline, Teremas Igoboras Moffi, Armand Lauriente.

İddaa Tahmini

İlk 30 hafta rakibinden çok daha iyi bir performans grafiği sergileyen Monaco, son 3 haftada da rakibinden daha etkili bir performans grafiği ortaya koydu. Clement ve öğrencileri, iç saha avantajını da arkasına alarak, bu hafta galibiyet hedefine ulaşacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.24

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.41

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco evinde Krepin Diatta, Aleksandr Golovin ve Kevin Volland’ın golleriyle galip geldi. Ev sahibi 3 puanı 3 golle alırken, Lorient’e ise 1 gol şansı tanıdı. Kazananları tebrik ederiz.