İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Elche İddaa Tahmini 16.04.2023

İspanya La Liga’da Pazar gününün ilk maçı. Girona evinde, Elche’yi ağırlayacak. Karşılaşmayı saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Girona ve Elche arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Girona kazanır 1.55, beraberlik 4.25, Elche kazanır ise 6.20 olarak açıklanmış.

Girona 3 Maçtır Kaybetmiyor

Girona, La Liga’da bu hafta Elche ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta lider Barcelona ile Camp Nou’da golsüz berabere kalan Michel’in ekibi, sürpriz bir beraberlik almıştı. 0-0’lık beraberliğin ardından yenilmezlik serisini de devam ettiren Girona, La Liga’da oynadığı son 3 maçta 5 puan topladı. Şimdilik La Liga’da rahat bir konumdalar. Düşme hattı ile de aralarında 8 puanlık fark var. Bu hafta ise Montilivi’de konuk edecekleri Elche karşısında maçın net favorisi olan Girona’dan rahat bir galibiyet bekleniyor. Maç öncesinde Girona’da Reinier kart cezalısı. Ibrahima Kebe ve Yangel Herrera ise sakat olan isimler.

Elche Üstünlüğünü Koruyamadı

Elche, üst üste mağlubiyet yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu El Sadar’da Osasuna’ya konuk olan Elche, 1-0 öne geçtiği maçtan puan çıkartamadı. Maçın ikinci yarısında Abde’nin gollerine engel olamayan Elche, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da son 3 maçını da kaybeden Elche, bildiğimiz gibi son sırada yer alıyor. Bu sezon ligin en büyük düşme adayı olarak gösteriliyorlar. Bu hafta Girona’ya konuk olacak Elche’de Fidel kart cezalısı. Jose Carmona’nın da sakatlığı devam ediyor.

Girona – Elche Maç Bilgileri

Girona – Elche Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Reinier kart cezalısı. Ibrahima Kebe ve Yangel Herrera ise sakat olan isimler. Elche’de Fidel kart cezalısı. Jose Carmona’nın da sakatlığı devam ediyor.

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Sam Saiz

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Pere Milla, Guido Carrillo, Lucas Boye

İddaa Tahmini

Girona geçen hafta konuk olduğu Barcelona deplasmanından puan ile döndü. Camp Nou’da Barcelona ile golsüz berabere kaldılar. La Liga’da orta sıralarda yer alıyorlar. Elche ise son sırada ve en büyük düşme adayı. Bu sezon ligde sadece 2 galibiyetleri var. Geçen hafta El Sadar’da Osasuna’ya 2-1 kaybettiler. Girona’dan bu hafta galibiyet bekliyorum. Elche’yi mağlup ederler ve yenilmezlik serisini 4 maça çıkartırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Girona evinde hata yapmadı. Son sıradaki Elche’yi 2-0 ile geçerek 3 puanı aldılar.