İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sassuolo Juventus İddaa Tahmini 16.04.2023

İddaa fikstüründe 16 Nisan Pazar günü yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Sassuolo ile Juventus karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Sassuolo galibiyetine 3.75, beraberliğe 3.60, Juventus galibiyetine ise 2.02 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.20, beraberliğe 3.01, konuk ekibe ise 1.80 oran veriyor.

Sassuolo Son Haftalarda Etkisiz

İtalya Serie A Ligi’nin 29. haftasında Hellas Verona deplasmanına konuk olan Sassuolo, kümede kalma mücadelesi veren rakibi karşısında 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Alessio Dionisi ve öğrencileri, milli ara dönüşü İtalya Serie A Ligi’nde iyi performanslar sergilemiyor. Milli ara öncesinde son 9 haftada 6 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyete imza atan ve son 4 maçını kazanan ev sahibi, milli ara dönüşü Torino beraberliği ve Hellas Verona mağlubiyetiyle düşüşe geçti. 37 puanla ligin 12. sırasında yer alan Sassuolo, düşme hattından 15 puan uzaklıkta, rahat bir konumda yer alıyor. Ev sahibi 2 hafta aranın ardından, Juventus karşısında kazanmak istiyor.

Juventus Avrupa’da Kazandı

Juventus, UEFA Avrupa Ligi’nden galibiyetle dönüyor. Çeyrek Final Turu’nun ilk maçında Sporting CP’yi sahasında konuk eden JUVE, Federico Gatti’nin attığı tek golle galibiyete uzanırken, Yarı Final kapısını araladı. 3 kulvarda birden yoluna devam eden Allegri ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise haftayı derbi mağlubiyetiyle noktaladı. Lazio deplasmanından 2-1’lik yenilgiyle dönen konuk ekip, son 8 haftada 2. yenilgisini alırken, geri kalan 6 maçtan galip çıkmayı başardı. Sadece Roma ve Lazio derbilerinde mağlup olan Juventus, Avrupa sahnesinden  moralli dönüyor. Bitime 9 hafta kala 44 puanla 7. sırada yer alan konuk ekip, Şampiyonlar Ligi umutlarını sürdürürken, Sassuolo karşısında yükselişe geçmek istiyor. Konuk ekipte Alex Sandro kart cezalısı. De Sciglio’nun ise sakatlığı devam ediyor.

Sassuolo – Juventus Maç Bilgileri

Sassuolo – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo’da önemki bir eksik bulunmuyor. Juventus cephesinde Alex Sandro kart cezalısı. De Sciglio’nun ise sakatlığı devam ediyor.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Marchizza, Rogerio, Martin Erlic, Kiriakopoulos, Nedim Bajrami, Davide Frattesi, Matheus, Pedro Obiang, Armand Lauriente, Gregoire Defrel.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Juan Cuadrado, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Leandro Paredes, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftalık galibiyet serisini derbi mağlubiyetiyle kaybeden Juventus, Avrupa’da kazanarak güven tazeledi. JUVE, Avrupa dönüşü İtalya Serie A Ligi’nde galibiyetlerine geri dönmeyi başaracak ve Sassuolo’dan 3 puanı alacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.80

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.02

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus, Avrupa Ligi dönüşünde mağlubiyetten kurtulamadı. Sassuolo evinde Gregoire Defrel’in golüyle galibiyete uzanırken, JUVE deplasmanda skor üretemedi.