Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Wolfsburg Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 16.04.2023

16 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:30’da, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Wolfsburg ile Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek.

intobet, Wolfsburg galibiyetine 2.78, beraberliğe 3.56, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 2.49 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.73, 2.5 Alt 2.16 oran kazandırıyor.

Wolfsburg 5 Hafta Sonra Mağlup

Wolfsburg, Almanya Bundesliga’da tam 5 hafta aranın ardından mağlubiyetle tanıştı. Son 5 haftada yükselişe geçen ve Avrupa iddiasını sürdürmeyi başaran Niko Kovac’ın öğrencileri, seriyi 5 maçtır galibiyet hasret olan Mönchengladbach karşısında 2-0’lık skorla kaybetti. Deplasmanda skor üretmeyi başaramayan ve savunmada zafiyetler gösteren ev sahibi, 39 puanla 9. sıraya geriledi. 10 galibiyet, 9 beraberlik, 8 mağlubiyete imza atan Wolfsburg, kalesinde gördüğü kalesinde gördüğü 36 gole karşılık, rakip fillere 46 gol göndermeyi başardı. 6. sıra ile arasında 4 puan fark bulunan Wolfsburg, Bayer Leverkusen karşısında bu hafta kazanarak, puan farkını 1’e indirmek ve Avrupa Ligi potasına yetişmek istiyor.

Bayer Leverkusen Çok Formda

Almanya Bundesliga’da üst üste galibiyetlere ima atarak, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Turu’nun ilk maçında ise sahasında konuk ettiği US Gilloise ile 1-1 berabere kaldı. 1-0 geriden gelerek skoru eşitlemeyi başaran Xabi Alonso ve öğrencileri, Belçika deplasmanında galibiyet arayacak. Almanya Bundesliga’da ise son 5 hafta sırasıyla Hertha Berlin, Werder Bremen, Bayern Münih, Schalke 04 ve Frankfurt’u mağlup etmeyi başaran konuk ekip, 5 maçta tam 15 gol bulurken, kalesinde sadece 5 gole izin verdi. 6. sıraya kadar yükselmeyi başaran konuk ekip, gözünü Şampiyonlar Ligi potasına dikti. Son haftaların formda takımı, Wolfsburg karşısında galibiyet arayacak.

Wolfsburg – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Wolfsburg – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg cephesinde Lukas Nmecha’nın sakatlığı devam ediyor. Bayer Leverkusen’de ise Patrik Schick’in sakatlığı devam ediyor.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Mickey van de Ven, Maxence Lacroix, Paulo Otavio, Sebastiaan Bornauw, Mattias Svanberg, Jakub Kaminski, Josuha Guilavogui, Omar Marmoush, Maxi Arnold, Yannick Gerhardt.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Edmond Tapsoba, Adam Hlozek, Fosu-Mensah, Moussa Diaby, Exequiel Palacios, Jeremie Frimpong, Florian Wirtz, Amine Adli.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, son 6  haftada sadece 1 kez mağlup olan Wolfsburg ile son 5 lig maçını kazanan Bayer Leverkusen karşı karşıya geliyor. Üst sıraları bırakmayan iki takımında, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.41

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede puanlar bölüşüldü. İki takımda 90 dakika boyunca skor üretmeyi başaramazken, golsüz beraberlikle sahadan ayrıldı.