İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Arsenal İddaa Tahmini 16.04.2023

İngiltere Premier Lig’de Pazar günü 2 maç var. Lider Arsenal deplasmanda, West Ham’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

West Ham ile Arsenal takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak West Ham galibiyetine 6.10, beraberlik tercihine 4.35, Arsenal galibiyetine ise 1.58 verildiğini görüyoruz.

West Ham’dan Tek Gollü Galibiyet

West Ham, Premier Lig’de kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Craven Cottage’de Fulham’a konuk olan West Ham, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Rakibi karşısında 3 puan almayı başaran David Moyes’un öğrencileri, düşme hattı ile aradaki puan farkını da 3’e çıkarttı. Nottingham Forest’a nazaran 1 maçlarının da eksik olduğunu belirtelim. Bu hafta ise lider Arsenal ile Londra derbisinde karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde West Ham’da Gianluca Scamacca’nın sakatlığı devam ediyor.

Arsenal Derbide Galibiyet Peşinde

Arsenal, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu 2 puan bıraktı. Anfield’da konuk oldukları Liverpool ile 2-2 berabere kaldılar. Martinelli ve Jesus’un golleriyle öne geçen Arsenal, ikinci yarıda skor üstünlüğünü koruyamadı. Premier Lig’de 7 maçlık galibiyet serisi de sona eren Arsenal, liderliğini ise devam ettiriyor. En yakın takipçisi Manchester City ile aralarındaki puan farkı 6’ya inmiş oldu. Bu hafta ise Londra derbisinde West Ham’ın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Arsenal’da Takehiro Tomiyasu ve William Saliba sakat olan isimler.

West Ham – Arsenal Maç Bilgileri

West Ham – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Gianluca Scamacca’nın sakatlığı devam ediyor. Arsenal’da Takehiro Tomiyasu ve William Saliba sakat olan isimler.

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Nayef Aguerd, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Gianluca Scamacca

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Rob Holding, Oleksandr Zinchenko, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Leandro Trossard

İddaa Tahmini

West Ham, geçen hafta Premier Lig’de önemli bir 3 puan aldı. Craven Cottage’de Fulham’ı 1-0 ile geçtiler. David Moyes’un ekibinde kümede kalma umutları sürüyor. Arsenal ise Anfield’da Liverpool ile 2-2 berabere kaldı. 2-0 önde oldukları maçta 1 puan aldıkları için şanslıy sayıldıklarını belirtelim. Şampiyonluk ipi hala Arseanal’ın elinde ama telafisi olmayan haftalara girildi. Arsenal’a galibiyet şart. West Ham deplasmanında kazanarak haftayı 3 puan ile geçerler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.37

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.58

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider Arsenal yine puan kaybetti. West Ham karşısında 2-0 önde oldukları maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar.