İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest Manchester United İddaa Tahmini 16.04.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Manchester United deplasmanda, Nottingham Forest’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Nottingham Forest ve Manchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Nottingham Forest kazanır 5.00, beraberlik 4.00, Manchester United kazanır ise 1.72 olarak açıklanmış.

Nottingham Forest 9 Maçtır Kazanamıyor

Nottingham Forest, Premiler Lig’de üst üste puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Villa Park’da Aston Villa’nın konuğu olan Nottingham Forest, rakibine 2-0 kaybetti. Son dönemde ciddi puan kayıpları yaşayan Steve Cooper’ın öğrencileri düşme hattına kadar geriledi. Premier Lig’de tam9 maçtır galibiyet alamayan bir Nottingham Forest var. Bu hafta ise City Ground’da konuk edecekleri Manchester United karşısında da işleri zor. Maç öncesinde Nottingham Forest’da Cheikhou Kouyate, Giulian Biancone, Willy Boly, Chris Wood ve Omar Richards sakat olan isimler.

Manchester United Evinde Kazandı

Manchester United, Premier Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Brentford galibiyetinin ardından geçtiğimiz hafta sonu Old Trafford’da konuk ettikleri Everton’ı 2-0 ile geçtiler. Premier Lig’de son 2 maçından da galibiyet ile ayrılan Erik ten Hag’ın öğrencileri 3. sıradaki Newcastle United’ın takibini devam ettiriyor. Hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde Sevilla karşısında 2-0 önde oldukları maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. Tur umutları rövanş maçına kaldı. Bu hafta ligde Nottingham Forest ile karşılaşacak olan Kırmızı Şeytanlar, maçın favorisi. Maç öncesinde Manchester United’da Lisandro Martinez ve Markus Rashford’un sakatlıkları sürüyor.

Nottingham Forest – Manchester United Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest’da Cheikhou Kouyate, Giulian Biancone, Willy Boly, Chris Wood ve Omar Richards sakat olan isimler. Manchester United’da Lisandro Martinez ve Markus Rashford’un sakatlıkları sürüyor.

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Raphael Varane, Luke Shaw, Scott McTominay, Fred, Jadon Sancho, Bruno Fernandes, Antony, Wout Weghorst

İddaa Tahmini

Nottingham Forest’da galibiyet hasreti devam ediyor. Üst üste 9 maçtır galibiyet alamayan Nottingham Forest’da moraller bozuk. Premier Lig’de düşme hattına da iyice yaklaştılar ve küme düşme tehlikesi yaşıyorlar. Manchester United ise son 2 maçını da kazandı. Brentford ve Everton galibiyetleri ile ilk 4 umutları tekrardan artmış durumda. Bu hafta konuk olacakları Nottingham Forest deplasmanında da kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.48

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, baştan sona iyi oynadığı maçta gülen taraf oldu. Nottingham Forest engelini 2-0 ile geçerek Premier Lig’de 3. sıraya yükseldiler.