Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Giresunspor Sivasspor İddaa Tahmini 16.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 11 maçtır kazanamayan Giresunspor iç sahada, Sivasspor ile karşılaşacak. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Giresunspor ve Sivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Giresunspor kazanır 2.61, beraberlik 3.57, Sivasspor kazanır ise 2.80 olarak açıklanmış.

Giresunspor Galibiyete Hasret

Giresunspor’da moraller bozuk. Süper Lig’de haftalardır galibiyet alamayan Karadeniz ekibi, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Beşiktaş deplasmanında da puan kaybetti. Rakibine 3-1 mağlup olan Hakan Keleş’in öğrencileri düşme hattına da iyice yaklamış durumda. Son sıradaki Ümraniyespor ile aralarında sadece 1 puanlık fark var. Bu hafta sonu ise Sivasspor ile karşı karşıya gelecek olan Giresunspor’a galibiyet şart. Maç öncesinde Giresunspor’da Brandley Kuwas’ın sakatlığı var.

Sivasspor 3 Maçtır Kaybetmiyor

Sivasspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Başakşehir ile 1-1 berabere kaldılar. İlk yarıda öne geçmeyi başaran Sivasspor, skor üstünlüğünü koruyamadı ve 1 puana razı oldu. Süper Lig’de son 3 maçta 7 puan toplayan Rıza Çalımbay’ın ekibi kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Düşme hattının da 7 puan üzerine çıkmayı başardıklarını belirtelim. Bu hafta Giresunspor’a konuk olacak Sivasspor’da Uğur Çiftçi ve Lek James sakat olan isimler.

Giresunspor – Sivasspor Maç Bilgileri

Giresunspor – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak ve saat 16.00’da başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çotanak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Giresunspor’da Brandley Kuwas’ın sakatlığı var. Sivasspor’da Uğur Çiftçi ve Lek James sakat olan isimler.

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Talha Ulvan, Erol Can Akdağ, Serkan Piçinciol, Robert Mejia, Serginho, Rahmetullah Berişbek, Hamidou Traore, Jorman Campuzano, Riad Bajic

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Max Gradel, Mustapha Yatabare

İddaa Tahmini

Giresunspor’da kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Beşiktaş deplasmanında 3-1 kaybeden Karadeniz ekibinde kazanamama serisi 11 maça çıktı. Düşme hattına da iyice yaklaştılar. Sivasspor ise yenilmezlik serisini 3 maça çıkarttı. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Başakşehir ile 1-1 berabere kaldılar. Giresunspor’un kazanması gereken bir maç ama güven vermiyorlar. Bu sebeple gollere yönelmek daha mantıklı. Her iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum. Karşılıklı gol var öncelikli tercihim.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Giresunspor tek golle kazandı. Sivasspor’u 1-0 mağlup ederek Süper Lig’de tam 11 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadılar.