Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Beşiktaş İddaa Tahmini 16.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Üst sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Beşiktaş deplasmanda, Trabzonspor’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 20.30’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Trabzonspor ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Trabzonspor kazanır 2.85, beraberlik 3.58, Beşiktaş kazanır ise 2.56 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinin özel oran kampanyası ile 2.5 gol üstü seçeneğine 10.00 oran verdiğini belirtelim.

Trabzonspor’un İşi Zor

Trabzonspor’da işler yolunda gitmiyor. Henüz yeni bir teknik adam ile anlaşmayan Trabzonspor’da Orhan Ak’da görevinden istifa etti. Takımın başında İhsan Derelioğlu olacak. Geçtiğimiz hafta sonu Kasımpaşa deplasmanında 2-0 kaybeden Bordo Mavililer, Süper Lig’de oynadığı son 2 maçı da mağlubiyet ile geçti. Kayserispor ve Kasımpaşa maçlarından puan çıkartamayan Trabzonspor, Türkiye Kupası’na Ankaragücü karşısında mağlup olarak veda etmişti. Bu hafta derbide Beşiktaş ile karşılaşacak Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür, Dorukhan Toköz ve Edin Visca sakat olan isimler.

Beşiktaş 5 Maçtır Kazanıyor

Beşiktaş, Süper Lig’de galibiyet serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Vodafone Park’da Giresunspor’u konuk eden Beşiktaş, karşılaşmadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Süper Lig’de oynadıkları son 5 maçtan da galibiyet ile ayrılan Beşiktaş’ta moraller yerinde. 3. Sıradaki yerini de korumayı başaran Beşiktaş’ın önümüzdeki sezon Avrupa Konferans Ligi’ne katılma umutları da iyice arttı. Şenol Güneş’in ekibi bu hafta Trabzonspor deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Amir Hadziahmetovic kart cezalısı. Tayyip Talha ve Cenk Tosun’un ise sakatlıkları devam ediyor.

Trabzonspor – Beşiktaş Maç Bilgileri

Trabzonspor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür, Dorukhan Toköz ve Edin Visca sakat olan isimler. Beşiktaş’ta Amir Hadziahmetovic kart cezalısı. Tayyip Talha ve Cenk Tosun’un ise sakatlıkları devam ediyor.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Yusuf Yazıcı, Enis Bardhi, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Onur Bulut, Omar Colley, Romain Saiss, Umut Meraş, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Necip Uysal, Nathan Redmond, Rachid Ghezzal, Vincent Aboubakar

İddaa Tahmini

Trabzonspor, Süper Lig’de son 2 maçını da kaybetti. Kayserispor’a 4-3, geçen hafta ise Kasımpaşa’ya deplasmanda 2-0 mağlup oldular. Türkiye Kupası’nda da Ankaragücü’ne elenen Trabzonpsor’un hedefi de pek kalmadı. Beşiktaş ise zirve iddiasını sürdürüyor. Son haftalarda üst üste galibiyetler almaya başladılar. Geçen hafta Giresunspor’u 3-1 ile geçen Beşiktaş’ta moraller yerinde. Son 5 maçtır kazanıyorlar ve Aboubakar çok formda. Derbide gollü bir karşılaşma beklentim var. En az 3 gol bekliyorum ve tercihimi 2.5 gol üstünden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.58

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklentilerin altında kalan bir maç oldu. Derbide gol sesi çıkmadı. Karşılaşma golsüz sona erdi.