İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lecce Sampdoria Maç Tahmini 16.04.2023

16 Nisan Pazar günü Türkiye saati ile 13:30’da, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Lecce ile Sampdoria karşı karşıya gelecek.

intobet, Lecce galibiyetine 2.00, beraberliğe 3.00, Sampdoria galibiyetine ise 4.25 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.10, KGYOK 1.72 oran kazandırıyor.

Lecce’de Kabus Devam Ediyor

İtalya Serie A Ligi’nde son 6 haftadan puan çıkaramayan Lecce, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Milli araya 3 haftalık mağlubiyet serisiyle giren ev sahibi, milli ara dönüşünde önce Empoli’ye deplasmanda, ardından Napoli’ye iç sahada mağlup oldu. Son 6 haftanın tamamında mağlup olan Lecce’nin, düşme hattıyla arasındaki puan farkı 5’e kadar indi. Ligin yeni temsilcisi sezona iyi bir başlangıç yapsa da, son haftalarda zayıf halkalar arasında yer aldı. Kötü gidişata çare arayan Lecce, bu hafta sahasında ligin en zayıf halkası Sampdoria’yı konuk edecek. Toparlanmak için önüne büyük bir fırsat gelen Lecce, bu şansı taraftarı önünde iyi değerlendirmek istiyor. Sezonun ilk yarısında Sampdoria engelini deplasmanda 2-0’lık galibiyetle geçmeyi başardılar.

Zayıf Halka Sampdoria

İtalya Serie A Ligi’nde tehlike çanları Sampdoria için çalıyor. İlk 29 hafta sona erdiğinde en zayıf halka olmaktan kurtulamayan konuk ekip, bitime 9 hafta kala küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Milli ara dönüşünde konuk olduğu Roma deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle dönen Dejan Stankovic’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise en yakın rakibi Cremonese’ye iç sahada 3-2’lik skorla boyun eğdi. Milli ara toparlanmaları için yeterli olmazken, 50 gol yiyip, rakip filelere sadece 18 gol göndermeyi başarabilen Sampdoria, güven vermekten çok uzakta. Bu hafta ise en yakın rakiplerinden Lecce’ye deplasmanda konuk olacak olan Dejan Stankovic’in öğrencileri, son 8 haftaya galibiyetle girmek istiyor.

Lecce – Sampdoria Maç Bilgileri

Lecce – Sampdoria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 13.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Via Del Mare Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lecce’de Dejan Stankovic’in sakatlığı devam ediyor. Sampdoria takımında Andrea Conti ve Emil Audero’nun sakatlıkları devam ediyor.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Federico Baschirotto, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Alexis Blin, Giuseppe Pezzella, Morten Hjulmand, Espeto, Lameck Banda, Assan Ceesay, Lorenzo Colombo.

Sampdoria’nın 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Martin Turk, Jeison Murillo, Bartosz Bereszynski, Bruno Amione, Alex Ferrari, Filip Djuricic, Koray Günter, Mehdi Leris, Ronaldo Vieira, Daniele Montevago, Francesco Caputo.

İddaa Tahmini

Bir tarafta 6 haftadır mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Lecce, diğer tarafta ise en alt sırada yer alan Sampdoria var. Kümede düşme tehlikesini yakından hisseden ve sezon başından itibaren savunmada zafiyetler gösteren iki takımın mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.85

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Lecce ve Sampdoria 90 dakika sonunda skor üretmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.