İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Almeria Bahis Tahmini 16.04.2023

İspanya La Liga’da son haftaların formda takımı olan Atletico Madrid iç sahada, Almeria ile karşılaşacak. Mücadelenin saat 19.30’da başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Atletico Madrid ve Almeria arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Atletico Madrid kazanır 1.24, beraberlik 6.30, Almeria kazanır ise 13.50 olarak açıklanmış.

Atletico Madrid’den Üst Üste Galibiyetler

Atletico Madrid, La Liga’da son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Vallecas’da Rayo Vallecano’ya konuk olan Atletico Madrid, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. La Liga’da oynadığı son 12 maçta da mağlubiyet yüzü görmeyen Diego Simeone’nin ekibi son 5 maçında ise fire vermedi. Real Madrid’in puan kaybettiği haftayı kazanarak geçtiler ve aradaki puan farkı 2’ye indi. Bu hafta Wanada Metropolitano’da konuk edecekleri Almeria karşısında da maçın net favorisiler. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Memphis Depay’ın sakatlığı devam ediyor.

Almeria Evinde Kazandı

Almeria, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Valencia karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibini 2-1 mağlup eden Rubi’nin öğrencileri, sezonun en önemli galibiyetlerinden birini aldı diyebiliriz. Bu galibiyet ile puanını 30 yapan Almeria, düşme hattının ise üzerine çıktı. Valencia ile de aralarındaki puan farkını 3’e çıkartmış oldular. La Liga’da son 3 maçta 5 puan toplayan Almeria’da moraller yerinde. Bu hafta Atletico Madrid’e konuk olacak Almeria’da Chumi kart cezalısı. El Bilal Toure ise sakat.

Atletico Madrid – Almeria Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Almeria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Memphis Depay’ın sakatlığı devam ediyor. Almeria’da Chumi kart cezalısı. El Bilal Toure ise sakat.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Rodrigo Ely, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Dyego Sousa

İddaa Tahmini

Atletico Madrid, La Liga’da uzun bir süredir mağlubiyet yüzü görmüyor. Geçen hafta Vallecas’da Rayo Vallecano’yu 2-1 mağlup eden Diego Simeone’nin ekibi galibiyet serisini 5 maça çıkarttı. Tam 13 maçtır da kaybetmiyorlar. Almeria ise Valencia engelini 2-1 ile geçti. Sezonun en önemli galibiyetlerinden birini aldılar ama bu hafta Wanda Metropolitano’da işleri zor. Atletico Madrid kazanır ve galibiyet serisini 6 maça çıkartır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.46

Betroad Oranı: H1, Oran 1.67

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, Griezmann önderliğinde 3 puan almayı başardı. Almeria’yı 2-1 mağlup ettiler ve üst üste 6. galibiyetini aldılar.