İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Valencia Sevilla İddaa Tahmini 16.04.2023

İspanya La Liga’da düşme hattında yer alan Valencia iç sahada, Sevilla’yı konuk edecek. Mücadeleyi saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Valencia ile Sevilla takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Valencia galibiyetine 2.25, beraberlik tercihine 3.30, Sevilla galibiyetine ise 3.40 verildiğini görüyoruz.

Valencia Düşme Hattında

Valencia’da kötü gidişata Ruben Baraja’da pek çare olamadı. Geçtiğimiz hafta sonu Almeria deplasmanına konuk olan Yarasalar, karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. Bu sezon özellikle deplasman maçlarında çok etkisiz bir performans gösteren Valencia, La Liga’da düşme hattında yer alıyor. Bu hafta sonu ise Mestalla’da Sevilla ile karşı karşıya gelecekler. Valencia’nın şiddetle galibiyete ihityacı olan bir maç. Karşılaşma öncesinde Valencia’da Justin Kluivert ve Thierry Correia sakat olan isimler.

Sevilla Çıkışa Geçti

Sevilla, takımın başına Jose Luis Mendilibar getirildikten sonra olumlu sonuçlar almaya başladı. 2 hafta önce Cadiz’i deplasmanda 2-0 mağlup eden Sevilla, geçtiğimiz hafta ise Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk ettiği Celta Vigo ile 2-2 berabere kalmıştı. Son 2 maçta 4 puan topladılar ve kümede kalma umutları devam ediyor. Avrupa Ligi’nde ise hafta içi Old Trafford’da Manchester United ile 2-2 berabere kalan Sevilla, tur umutlarını rövanş maçına taşıdı. Bu hafta La Liga’da Valencia’ya konuk olacak Sevilla’da Alex Telles, Marcos Acuna ve Pape Gueye’nin kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Valencia – Sevilla Maç Bilgileri

Valencia – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Justin Kluivert ve Thierry Correia sakat olan isimler. Sevilla’da Alex Telles, Marcos Acuna ve Pape Gueye’nin kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Denis Toni Lato, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Justin Kluivert, Hugo Duro, Samuel Lino

Sevilla'nın ilk 11'i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Jesus Navas, Nemanja Gudelj, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Valencia’da gidişat kötü. Bu sezon özellikle deplasman maçlarında ciddi sorunlar yaşayan Valencia, geçen hafta Almeria deplasmanında da 2-1 kaybetti. Bu yenilgi ile La Liga’da düşme hattına gerilediler. Sevilla ise hafta içi Manchester United ile 2-2 berabere kaldı. Jose Luis Mendilibar yönetiminde ligde oynadıkları son 2 maçta Cadiz ve Celta Vigo maçlarından 4 puan çıkarttılar. Sevilla çıkışta. Mestalla’da bu hafta puan almalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.45

intobet Oranı: 02 (ç), Oran 1.67

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, önemli bir galibiyet aldı. Mestalla’da Valencia’yı 2-0 ile geçerek kümede kalma umutlarını devam ettirdiler.