İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Celta Vigo Mallorca Bahis Tahmini 17.04.2023

İspanya La Liga’da üst üste puan kayıpları yaşayan Mallorca deplasmanda, Celta Vigo’nun konuğu olacak. Zorlu mücadele saat 22.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Celta Vigo ile Mallorca takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Celta Vigo galibiyetine 1.85, beraberlik tercihine 3.40, Mallorca galibiyetine ise 4.90 verildiğini görüyoruz.

Celta Vigo’dan 1 Puan

Celta Vigo, La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapattı. Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk oldukları Sevilla ile 2-2 berabere kaldılar. 10 kişi kalan rakibi karşısında 2-0 geriye düşen Celta Vigo, ikinci yarıda bulduğu gollerle 1 puanı kurtardı. Öte yandan yenilmezlik serisini de 7 maça çıkartmış oldu. Carlos Carvahal’in ekibi bu hafta Balaidos’da Mallorca’yı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Celta Vigo’da Agustin Marchesin, Augusto Solari ve Oscar Mingueza sakat olan isimler.

Mallorca 6 Maçtır Kazanamıyor

Mallorca’da kötü gidişat devam ediyor. La Liga’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Javier Aguirre’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Valladolid deplasmanında 3-3 berabere kalmıştı. Vedat Muriqi’nin son dakikada attığı golle 1 puanı kurtardılar ama galibiyet hasretleri devam etti. La Liga’da tam 6 maçtır kazanamıyorlar. Bu hafta Balaidos’da Celta Vigo’ya konuk olacak Mallorca’da Jose Copete ve Jaume Costa kart cezalısı.

Celta Vigo – Mallorca Maç Bilgileri

Celta Vigo – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Celta Vigo’da Agustin Marchesin, Augusto Solari ve Oscar Mingueza sakat olan isimler. Mallorca’da Jose Copete ve Jaume Costa kart cezalısı.

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Franco Cervi, Iago Aspas, Carles Perez

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Martin Valjent, Antonio Raillo, Copete, Jaume Costa, Clement Grenier, Dani Rodriguez, Rodrigo Battaglia, Angel Rodriguez, Vedat Muriqi

İddaa Tahmini

Celta Vigo, La Liga’da geçen hafta konuk olduğu Sevilla deplasmanından puan almayı başardı. 2-0 geriye düştükleri maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. La Liga’da tam 7 maçtır kaybetmeyen Celta Vigo’da moraller yerinde. Mallorca’da ise puan kayıpları devam ediyor. Geçen hafta konuk oldukları Valladolid deplasmanında 3-3 berabere kaldılar. Galibiyet hasretleri ise 6 maça çıktı. Celta Vigo çok formda. Mallorca karşısında da kazanarak haftayı 3 puan ile geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.59

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mallorca sürpriz yaptı. Balaidos’da Celta Vigo’yu 1-0 mağlup ederek kötü gidişatı sonlandırdılar.