İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Leeds United Liverpool İddaa Tahmini 17.04.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Liverpool deplasmanda, Leeds United’ın konuğu olacak. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Leeds United ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Leeds United kazanır 4.35, beraberlik 4.30, Liverpool kazanır ise 1.75 olarak açıklanmış. Liverpool galibiyetine Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile 10.00 oran verildiğini belirtelim.

Leeds United Evinde Mağlup Oldu

Leeds United, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Crystal Palace’a 5-1 mağlup olan Leeds United’da moraller bozuk. Patrick Bamford’un golüyle öne geçmeyi başaran Leeds United, devreye 1-1 ile girmişti. İkinci yarıda çok etkisiz kaldılar ve arka arkaya yedikleri gollerle maçı kaybettiler. Düşme hattına iyice yaklaşan Leeds United, bu hafta Liverpool ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Leeds United’da Maximilian Wöber’in sakatlığı sürüyor.

Liverpool Favori Taraf

Liverpool, Premier Lig’de son 4 maçından da galibiyet çıkartamadı. Chelsea beraberliğinin ardından Arsenal ile de 2-2 berabere kaldılar. Lider Arsenal’a karşı 2-0 geriye düşmelerine rağmen 1 puan alarak umutlandılar. Son dakikalarda Liverpool’un galibiyet alması için fırsatlar geldi ama değerlendiremediler. Klopp’un öğrencileri bu hafta Leeds United’ın konuğu olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Liverpool’da Stefan Bajcetic ve Calvin Ramsey’in sakatlıkları devam ediyor.

Leeds United – Liverpool Maç Bilgileri

Leeds United – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elland Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leeds United’da Maximilian Wöber’in sakatlığı sürüyor. Liverpool’da Stefan Bajcetic ve Calvin Ramsey’in sakatlıkları devam ediyor.

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Robin Koch, Pscal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Robin Koch, Brenden Aaronson, Jack Harrison, Crysencio Summerville, Patrick Bamford

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Virgil Van Dijk, Joel Matip, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, James Milner, Darwin Nunez, Cody Gakpo, Mohamed Salah

İddaa Tahmini

Leeds United, geçtiğimiz hafta sonu Elland Road’da konuk ettiği Crystal Palace’a farklı kaybetmişti. Sahadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Javi Gracia’nın ekibi düşme hattına iyice yaklaştı. Liverpool ise geçen hafta lider Arsenal ile yenişemedi. 2-0 geriye düştükleri maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Tottenham ve Newcastle Unied’ın mağlup olduğu haftada kazanmaları şart. Elland Road’da Liverpool’dan galibiyet bekliyorum. Leeds United’ı mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.51

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-6

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool rahat kazandı. Elland Road’da Leeds United’ı 6 golle geçerek moral buldular.