UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Real Madrid Bahis Tahmini 18.04.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş heyecanı devam ediyor. Real Madrid deplasmanda, Chelsea’nin konuğu olacak. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Chelsea Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Chelsea kazanır 2.77, beraberlik 3.59, Real Madrid kazanır ise 2.56 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu karşılaşma için 2.5 gol üstü seçeneğini tercih ederseniz 1’e 10.00 oran kazanabilirsiniz.

Chelsea İlk Maçı Kaybetti

Chelsea, Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Bernabeu’dan istediği sonucu alamadı. Real Madrid’e 2-0 kaybeden Maviler, yarı final şansını da zora soktu diyebiliriz. İlk maçta Real Madrid karşısında vasat bir performans gösterdiler. Frank Lampard yönetiminde de oynadıkları 3 resmi maçta mağlup olduklarını belirtelim. Geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de Brighton’ı konuk eden Chelsea, 1-0 öne geçtiği maçtan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Tam anlamıyla kabus dolu bir sezon geçiriyorlar. Real Madrid’i konuk edecek Chelsea’de Ben Chilwell kart cezalısı. Kalidou Koulibaly ve Armando Broja ise sakat olan isimler.

Real Madrid Favori Taraf

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’nin favorileri arasında gösteriliyor. Çeyrek final ilk maçında Santiago Bernabeu’da konuk ettikleri Chelsea’yi 2-0 mağlup eden Real Madrid, yarı finale göz kırptı. Karim Benzema ve Marco Asensio’nun golleriyle kazanmayı başaran Carlo Ancelotti’nin ekibi rövanş maçında da galibiyet hedefliyor. La Liga’da hafta sonu Cadiz’i 2-0 mağlup ederek 2. sıradaki yerini koruyan Real Madrid, Chelsea karşısında rövanş maçında da favori taraf. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de Ferland Mendy’nin sakatlığı devam ediyor.

Chelsea – Real Madrid Maç Bilgileri

Chelsea – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Ben Chilwell kart cezalısı. Kalidou Koulibaly ve Armando Broja ise sakat olan isimler. Real Madrid’de Ferland Mendy’nin sakatlığı devam ediyor.

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizabalaga, Reece James, Cesar Azpilicueta, Wesley Fofana, Marc Cucurella, Enzo Perez, Mason Mount, Mateo Kovacic, Raheem Sterling, Kai Havertz, Joao Felix

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Ceballos, Vinicius Junior, Luka Modric, Rodrygo, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Chelsea’de moraller bozuk. Geçen hafta sonu Premier Lig’de Brighton’a 2-1 kaybeden Lampard’ın ekibi üst üste 2. Yenilgisini yaşadı. Premier Lig’de yokları oynuyorlar ve artık Şampiyonlar Ligi’nde yolun sonuna geldiler. Real Madrid ilk maçı 2-0 kaznadı ve avantajı eline geçirdi. Ancelotti’nin ekibi hafta sonu ise Cadiz’i 2-0 ile geçmişti. Chelsea’nin savunması pek güven vermiyor. Bugün gol bulabilirler ama turu geçmeleri son derece zor. Rövanş maçında bu kez 2.5 gol barajı aşılır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.67

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, rövanş maçında da kazanmayı başardı. Stamford Bridge’de rakibini 2-0 mağlup ederek yarı finale çıktılar.