UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Milan Bahis Tahmini 18.04.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyerek final rövanş maçında, Napoli ile Milan kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 22.00’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Napoli ile Milan zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Napoli galibiyetinin 1.79, beraberlik tercihinin 3.68, Milan galibiyetinin ise 5.01 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde Napoli galibiyetine özel oran kampanyası ile 10.00 oran verildiğini belirtelim.

Napoli İlk Maçı Kaybetti

Napoli, İtalya Serie A’da geçtiğimiz hafta sonu puan kaybetti. İç sahada konuk ettikleri Hellas Verona ile golsüz berabere kaldılar. Son dönemde ligde puan kayıpları yaşıyorlar ama hala şampiyonluğun en güçlü adayılar. Spaletti’nin ekibi geçen hafta ise Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında konuk olduğu Milan’a 1-0 kaybetmişti. Net fırsatlar buldular ama kaleci Mike Maignan’ı geçemediler. Turu geçmek için bugün en az 2 farklı galip gelmeleri gerekiyor. Milan’ı konuk edecek Napoli’de Kim Min Jae ve Andre Zambo Anguissa kart cezalısı.

Milan Avantajı Kaptı

Milan, ilk maçta aldığı galibiyet ile avantajı eline geçirdi. Ismael Bennacer’in attığı tek golle 1-0 kazanmayı başaran Milan’da moraller yerinde. Rövanş maçında alacakları her türlü beraberlik ve galibiyette yarı finale çıkan taraf olacaklar. Napoli’ye karşı oynadığı son 2 maçı da kazanan Milan, rakibini yine mağlup etmek istiyor. 1 ay önce bu sahada Napoli’yi 4 golle geçmişlerdi ama bu kez işler daha zor. Maç öncesinde Milan’da Zlatan Ibrahimovic’in sakatlığı devam ediyor.

Napoli – Milan Maç Bilgileri

Napoli – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sao Paolo Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli’de Kim Min Jae ve Andre Zambo Anguissa kart cezalısı. Milan’da Zlatan Ibrahimovic’in sakatlığı devam ediyor.

Napoli'nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Leo Oestigaard, Amir Rrahmani, Mario Rui, Tanguy Ndombele, Piotr Zielinski, Stanislav Lobotka, Mateo Politano, Khvicha Kvaratskhelia, Victor Osimhen

Milan'ın ilk 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Theo Hernandez, Fikayo Tomoro, Pierre Kalulu, Simon Kjaer, Sergino Dest, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Rafael Leao, Ante Rebic, Oliver Giroud

İddaa Tahmini

Napoli, son dönemde pek iyi sonuçlar alamıyor. Serie A’da hafta sonu Hellas Verona ile golsüz berabere kaldılar. Son 3 maçta 2. Kez puan kaybı yaşamış oldular. Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk maçta Milan’a 1-0 kaybeden Napoli, rövanş maçında galibiyet arayacak. Milan ilk maçta aldığı 1-0’lık galibiyet ile avantajı eline geçirdi. Bugün alacakları her türlü beraberlikte bile yarı finalist olacaklar ama rövanş maçında işleri daha zor. Napoli’den bu kez galibiyet bekliyorum. Spaletti’nin ekibi rövanş maçında kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.55

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli, Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. 1-0’ın rövanşında Milan ile 1-1 berabere kaldılar ve Şampiyonlar Ligi’nden elendiler.