Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Galatasaray İddaa Tahmini 18.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de Salı günü 2 maç var. Lider Galatasaray deplasmanda, Alanyaspor’un konuğu olacak. Mücadele saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Alanyaspor ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Alanyaspor kazanır 5.34, beraberlik 4.65, Galatasaray kazanır ise 1.62 olarak açıklanmış. 

Alanyaspor’da Düşüş Sürüyor

Alanyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta derbiden mağlubiyet ile ayrıldı. Akdeniz derbisinde Antalyaspor deplasmanına konuk olan Alanyaspor, karşılaşmayı 3-1 kaybetti. 1-0 öne geçtiği maçtan puan çıkartamayan Alanyaspor’da moraller bozuk. Süper Lig’de son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Ersun Yanal’ın ekibi düşme hattına da yaklaşmaya başladı. Hafta sonu Giresunspor’un kazanmasıyla birlikte alt sıralardaki yarış iyice kızıştı diyebiliriz. Bu hafta lider Galatasaray’ı konuk edecek Alanyaspor’da Umut Güneş kırmızı kart cezalısı.

Galatasaray’dan 6 Gollü Galibiyet

Galatasaray, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Kayserispor karşısında kolay bir galibiyet aldı. İlk yarıdan fişi çeken Sarı Kırmızılılar, karşılaşmadan 6-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Mauro Icardi önderliğinde farklı kazanan Okan Buruk’un öğrencileri Süper Lig’de liderliğini devam ettiriyor. En yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 6 puan önünde yer alan Galatasaray, bu hafta Alanyaspor deplasmanına konuk olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Galatasaray’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Alanyaspor – Galatasaray Maç Bilgileri

Alanyaspor – GalatasarayMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alanyaspor’da Umut Güneş kırmızı kart cezalısı.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Runar Runarsson, Fatih Aksoy, Joher Rassoul Jure Balkovec, Zou Feddal, Arnaud Lusamba, Efkan Bekiroğlu, Leroy Fer, Efecan Karaca, Zinadine Ferhat, Ahmed Hassan

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Sacha Boey, Lucas Torreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Alanyaspor’da puan kayıpları sürüyor. Geçen hafta Antalyaspor’a 3-1 kaybeden Alanyaspor’da moraller bozuk. 1-0 öne geçtiği maçtan puan çıkartamayan Ersun Yanal’ın öğrencileri 11. Sıraya kadar geriledi. Galatasaray ise geçen hafta Kayserispor engelini 6-0 ile geçti. Kayserispor karşısında rahat bir galibiyet aldılar ve sezonun en farklı galibiyetini elde ettiler. Sarı Kırmızılılar hücumda çok üretken. Galatasaray’dan yine 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.36

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray zorlanmadı. Alanyaspor deplasmanında 4 golle kazandılar ve liderliğini devam ettirdiler.