Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Ümraniyespor Bahis Tahmini 18.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Fatih Karagümrük evinde, Ümraniyespor’u konuk edecek. Mücadeleyi saat 20.30’da Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Fatih Karagümrük ile Ümraniyespor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Fatih Karagümrük galibiyetinin 1.86, beraberlik tercihinin 4.13, Ümraniyespor galibiyetinin ise 4.13 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fatih Karagümrük Üstünlüğünü Koruyamadı

Fatih Karagümrük, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçen Kırmızı Siyahlılar, karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. İkinci yarıda durum 1-0 iken Colley’in kaçırdığı pozisyon maçın kırılma anıydı. Süper Lig’de 11 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Andrea Pirlo’nun ekibi bu hafta Ümraniyespor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Fatih Karagümrük’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Ümraniyespor Son Sırada

Ümraniyespor’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatmıştı. Konuk oldukları Kayserispor deplasmanında 3-1 kaybettiler. Ümraniyespor’un tek golü ise Umut Nayir’den geldi. Süper Lig’de 5 maç aradan sonra mağlubiyet yaşayan Recep Uçar’ın ekibi kümede kalma mücadelesi veriyor. Süper Lig’in son sırasında yer alan Ümraniyespor’un alacağı her puanın önemi büyük. Bu hafta Fatih Karagümrük’e konuk olacak Ümraniyespor’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Fatih Karagümrük – Ümraniyespor Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Ümraniyespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Rayyan Banniya Burak Kapacak, Kristijan Bistrovic, Otabek Shukurov, Matteo Ricci, Ebrima Colley, Fabio Borini, Mbaye Diagne

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Berke Özer, Ermir Lenjani, Tomislav Glumac Serkan Göksu, Allyson Santos, Isaac Sackey, Geraldo, Antonio Mrsic, Adel Bettaieb, Umut Nayir

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Fenerbahçe karşısında puan alamadı. Rakibine 2-1 kayben Kırmızı Siyahlılar, Süper Lig’de 11 maç arada sonra mağlubiyet yaşadı. Ümraniyespor’da geçen haftayı yenilgi ile geçti. Konuk oldukları Kayserispor deplasmanında 3-1 kaybettiler. Süper Lig’de son sırada yer alıyorlar ve düşme tehlikesi yaşıyorlar. Fatih Karagümrük maçın favorisi. Ümraniyespor karşısında kazanarak moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.64

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.86

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fatih Karagümrük rahat bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Ümraniyespor’u 4-2 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.