UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Real Madrid İddaa Tahmini 18.04.2023

İddaa fikstüründe 18 Nisan Salı akşamı yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Turu rövanş mücadelesinde, Chelsea ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Chelsea galibiyetine 2.80, beraberliğe 3.58, Real Madrid galibiyetine ise 2.54 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.40, beraberliğe 3.03, konuk ekibe ise 2.19 oran veriyor. Bets10 sitesi tarafından özel oran seçenekleriyle, dev maçta 2.5 ÜST seçeneğini değerlendirerek, 10.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Chelsea Galibiyeti Unuttu

İngiltere Premier Lig’de yaşanılan zor günlerde, teselliyi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final biletiyle bulan Chelsea, teknik adam değişikliğinin ardından devler sahnesinde Real Madrid engeline takıldı. Lampard yönetiminde Santiago Bernabeu deplasmanına konuk olan Chelsea, evine 2-0’lık mağlubiyetle döndü. Maç boyunca rakibine karşı hiçbir etki göstermeyen Chelsea’nin, rövanşta mucizeye ihtiyacı var. 1993 yılından itibaren ilk kez üst üste 4 maçta skor üretmeyi başaramayan Chelsea, Şampiyonlar Ligi dönüşü sahasında konuk ettiği Brighton karşısında gol hasretine son vermeyi başarırken, 2-1’lik mağlubiyetle birlikte ligdeki son 5 maçında da puan kaybetti. Devre arası transfer dönemine tarihi bir bütçeyle damga vuran Chelsea, büyük yıldız adaylarıyla bu sezon kabus yaşamaktan kurtulamadı. Real Madrid’i sahasında konuk edecek olan Chelsea’nin, kazanmaktan başka şansı yok.

Real Madrid Evinde Zorlanmadan Kazandı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin son şampiyonu Real Madrid, Yarı Final kapısını araladı. Chelsea’yi sahasında konuk eden Carlo Ancellotti ve öğrencileri, maç boyunca rakibine üstün futbolunu kabul ettirmeyi başarırken, Benzema ve Asensio’nun golleriyle 2-0’lık galibiyete uzandı. Liverpool karşısında gösterdiği harika geri dönüşle birlikte bir kez daha şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu bizlere gösteren Real Madrid, etkisini bir diğer İngiliz devi Chelsea karşısında tam gaz sürdürdü. Devler sahnesinde 9 maçtan 7 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyete imza atan konuk ekip, 23 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. İspanya La Liga’da ise liderin 10 puan gerisinde yoluna devam eden Real Madrid, hafta sonu konuk olduğu Cadiz deplasmanından 2-0’lık galibiyetle döndü. Ancellotti ve öğrencileri, iki kulvarda birden çok formda.

Chelsea – Real Madrid Maç Bilgileri

Chelsea – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea cephesinde Ben Chilwell kart cezalısı. Armando Broja ve Kalidou Koulibaly’nin ise sakatlıkları devam ediyor. Real Madrid takımında ise Ferland Mendy’nin sakatlığı devam ediyor.

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizabalaga, Reece James, Thiago Silva, Wesley Fofana, Marc Cucurella, Enzo Perez, Mason Mount, Mateo Kovacic, Raheem Sterling, Kai Havertz, Joao Felix.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Ceballos, Vinicius Junior, Luka Modric, Rodrygo, Karim Benzema.

İddaa Tahmini

Real Madrid, son şampiyon olarak yoluna Çeyrek Final Turu’nda devam ediyor. İlk maçtan avantajlı ayrılan ve tur kapısını aralayan Real Madrid, bu avantajı zorlu İngiltere deplasmanında iyi değerlendirmek istiyor. Chelsea’de ise sezon kabusa dönüşürken, toparlanmak için galibiyete ihtiyaçları var. Dev maçta bu hafta 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.66

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmaya damga vuran isim Rodrygo oldu. Real Madrid deplasmanda rakibini 2 golle mağlup etmeyi başarırken, Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etti. Chelsea ise 180 dakika sonunda Real Madrid’e karşı skor dahi üretemedi.