UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Milan İddaa Tahmini 18.04.2023

Napoli sahasında Milan‘ı konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Turu‘nun rövanşı, 18 Nisan Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Dev mücadeleye Diego Armando Maradona Stadı ev sahipliği yapıyor.

Bets10, Napoli galibiyetine 1.79, beraberliğe 3.63, Milan galibiyetine ise 5.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.15, 2.5 Alt 1.74 olarak verilmiş. Bets10 sitesi tarafından hazırlanan özel oranları incelediğimizde, Napoli galibiyetiyle 10.00 oran kazanma fırsatına sahipsiniz.

Napoli’de Osimhen Sevinci

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon 8 maçının 7’sni kazanarak adını Çeyrek Final Turu’na yazdırmayı başaran Napoli, Milan eşleşmesine kadar çıktığı 8 maçta 25 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, San Siro deplasmanında bir türlü Milan savunmasını geçmeyi başaramadı. Osimhen’in yokluğunda savunma kilidini açmakta zorlanan Napoli, hem ligde hem de devler sahnesinde gol sorunu yaşadı. Milan deplasmanında ilk yarıya çok daha iyi başlayan taraf Napoli olurken, Luciano Spalletti ve öğrencileri gol aradığı dakikalarda, savunmada verdiği ilk açıkta 1-0 geriye düştü ve geri kalan dakikalardan gol sesi çıkmadı. Anguissa’nın kırmızı kartıyla birlikte oyundaki etkisini kaybeden ev sahibi, rövanşı iç sahada kazanmak zorunda. Son 4 maçının 3’ünde skor üretemeyen Napoli, İtalya Serie A Ligi’nde ise son 3 haftada 5 puan kaybetti. İç sahada alınan golsüz Hellas Verona beraberliğinin ardından, en yakın rakibiyle puan farkı 14’e kadar inen ev sahibi, sezonun en golcü ismi Osimhen’n yokluğunda zor günler geçirirken, yıldız golcü takıma geri dönüyor.

Milan’dan Geçit Yok

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu olarak UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etmeyi başaran Milan, devler sahnesine 5 maçtır rakiplerine gol şansı tanımıyor. Tottenham engelini toplamda 1-0’lık skorla geçmeyi başaran Pioli ve öğrencileri, Çeyrek Final eşleşmesinde Serie A Ligi’nin lideri Napoli karşısına çıkarken, savunmadaki harika performansını tam gaz sürdürdü ve 1-0’lık galibiyetle, Yarı Final kapısını araladı. Şampiyonlar Ligi tarihine adını şampiyonluklarıyla yazdıran Real Madrid’in ardından, bu kupanın en fazla kazananı Milan. Napoli karşısında maç boyunca savunma güvenliğini elden bırakmayan ve yakaladığı en net fırsatı Ismael Bennacer ile gole çeviren konuk ekip, ligde kısa bir süre önce mağlup ettiği Napoli karşısında bir kez daha zafere uzandı. Ligde rakibini deplasmanda 4-0 mağlup etmeyi başaran Milan, son maçlarda Napoli’ye karşı ezici bir üstünlük kurdu. Serie A Ligi’nde 2 haftadır beraberliklerle yetinen konuk ekip, son 4 maçının 3’ünde kalesini gole kapattı. Milan iç sahada yakaladığı avantajı deplasmanda değerlendirmek istiyor.

Napoli – Milan Maç Bilgileri

Napoli – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli’de bu hafta Zambo Anguissa kart cezalısı. Giovanni Simeone’nin ise sakatlığı devam ediyor. Milan takımında ise Zlatan Ibrahimovic’in sakatlığı devam ediyor.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Mathias Olivera, Amir Rrahmani, Hirving Lozano, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Eljif Elmas, Victor Osimhen.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, De Ketelaere, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Rade Krunic, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi ve İtalya Serie A Ligi’nde harika bir sezon geçiren Napoli, Osimhen’in sakatlığıyla birlikte, iki kulvarda birden düşüşe geçti. Golcü ismin takıma geri dönmesiyle birlikte eski gücüne kavuşan Napoli, galibiyetlerine de geri dönmek istiyor. Milan karşısına kazanmak zorunda çıkacak olan ev sahibi, iç saha desteğiyle ezeli rakibini mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.56

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan derbi maçından, kazanan çıkmadı. Napoli iç sahada aldığı beraberliğin ardından veda ederken, Milan ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etmeyi başardı.