sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 18.04.2023

18 Nisan Salı gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. 

Alanyaspor – Galatasaray: MS 2, 1.36 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; Alanyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta derbiden mağlubiyet ile ayrıldı. Akdeniz derbisinde Antalyaspor deplasmanına konuk olan Alanyaspor, karşılaşmayı 3-1 kaybetti. 1-0 öne geçtiği maçtan puan çıkartamayan Alanyaspor’da moraller bozuk. Süper Lig’de son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Ersun Yanal’ın ekibi düşme hattına da yaklaşmaya başladı. Hafta sonu Giresunspor’un kazanmasıyla birlikte alt sıralardaki yarış iyice kızıştı diyebiliriz. Bu hafta lider Galatasaray’ı konuk edecek Alanyaspor’da Umut Güneş kırmızı kart cezalısı. Galatasaray, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Kayserispor karşısında kolay bir galibiyet aldı. İlk yarıdan fişi çeken Sarı Kırmızılılar, karşılaşmadan 6-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Mauro Icardi önderliğinde farklı kazanan Okan Buruk’un öğrencileri Süper Lig’de liderliğini devam ettiriyor. En yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 6 puan önünde yer alan Galatasaray, bu hafta Alanyaspor deplasmanına konuk olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Galatasaray’da önemli bir eksik bulunmuyor. Alanyaspor’da puan kayıpları sürüyor. Geçen hafta Antalyaspor’a 3-1 kaybeden Alanyaspor’da moraller bozuk. 1-0 öne geçtiği maçtan puan çıkartamayan Ersun Yanal’ın öğrencileri 11. Sıraya kadar geriledi. Galatasaray ise geçen hafta Kayserispor engelini 6-0 ile geçti. Kayserispor karşısında rahat bir galibiyet aldılar ve sezonun en farklı galibiyetini elde ettiler. Sarı Kırmızılılar hücumda çok üretken. Galatasaray’dan yine 3 puan bekliyorum.

Fatih Karagümrük – Ümraniyespor : MS 1, 1.64 (iddaa) – 1.86 (Bets10) ; Fatih Karagümrük, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçen Kırmızı Siyahlılar, karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. İkinci yarıda durum 1-0 iken Colley’in kaçırdığı pozisyon maçın kırılma anıydı. Süper Lig’de 11 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Andrea Pirlo’nun ekibi bu hafta Ümraniyespor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Fatih Karagümrük’de önemli bir eksik bulunmuyor. Ümraniyespor’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatmıştı. Konuk oldukları Kayserispor deplasmanında 3-1 kaybettiler. Ümraniyespor’un tek golü ise Umut Nayir’den geldi. Süper Lig’de 5 maç aradan sonra mağlubiyet yaşayan Recep Uçar’ın ekibi kümede kalma mücadelesi veriyor. Süper Lig’in son sırasında yer alan Ümraniyespor’un alacağı her puanın önemi büyük. Bu hafta Fatih Karagümrük’e konuk olacak Ümraniyespor’da eksik bulunmadığını belirtelim. Fatih Karagümrük, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Fenerbahçe karşısında puan alamadı. Rakibine 2-1 kayben Kırmızı Siyahlılar, Süper Lig’de 11 maç arada sonra mağlubiyet yaşadı. Ümraniyespor’da geçen haftayı yenilgi ile geçti. Konuk oldukları Kayserispor deplasmanında 3-1 kaybettiler. Süper Lig’de son sırada yer alıyorlar ve düşme tehlikesi yaşıyorlar. Fatih Karagümrük maçın favorisi. Ümraniyespor karşısında kazanarak moral bulurlar.

Napoli – Milan: MS 1, 1.55 (iddaa) – 1.79 (Bets10) ; Napoli, İtalya Serie A’da geçtiğimiz hafta sonu puan kaybetti. İç sahada konuk ettikleri Hellas Verona ile golsüz berabere kaldılar. Son dönemde ligde puan kayıpları yaşıyorlar ama hala şampiyonluğun en güçlü adayılar. Spaletti’nin ekibi geçen hafta ise Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında konuk olduğu Milan’a 1-0 kaybetmişti. Net fırsatlar buldular ama kaleci Mike Maignan’ı geçemediler. Turu geçmek için bugün en az 2 farklı galip gelmeleri gerekiyor. Milan’ı konuk edecek Napoli’de Kim Min Jae ve Andre Zambo Anguissa kart cezalısı. Milan, ilk maçta aldığı galibiyet ile avantajı eline geçirdi. Ismael Bennacer’in attığı tek golle 1-0 kazanmayı başaran Milan’da moraller yerinde. Rövanş maçında alacakları her türlü beraberlik ve galibiyette yarı finale çıkan taraf olacaklar. Napoli’ye karşı oynadığı son 2 maçı da kazanan Milan, rakibini yine mağlup etmek istiyor. 1 ay önce bu sahada Napoli’yi 4 golle geçmişlerdi ama bu kez işler daha zor. Maç öncesinde Milan’da Zlatan Ibrahimovic’in sakatlığı devam ediyor. Napoli, son dönemde pek iyi sonuçlar alamıyor. Serie A’da hafta sonu Hellas Verona ile golsüz berabere kaldılar. Son 3 maçta 2. Kez puan kaybı yaşamış oldular. Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk maçta Milan’a 1-0 kaybeden Napoli, rövanş maçında galibiyet arayacak. Milan ilk maçta aldığı 1-0’lık galibiyet ile avantajı eline geçirdi. Bugün alacakları her türlü beraberlikte bile yarı finalist olacaklar ama rövanş maçında işleri daha zor. Napoli’den bu kez galibiyet bekliyorum. Spaletti’nin ekibi rövanş maçında kazanmayı başarır.

Toplam İddaa Oranı: 3.45

Bets10 Bahis Oranı: 5.39