Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Kasımpaşa Bahis Tahmini 19.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Kasımpaşa deplasmanda, Kayserispor’un konuğu olacak. Mücadele saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Kayserispor ile Kasımpaşa zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Kayserispor galibiyetinin 2.52, beraberlik tercihinin 3.73, Kasımpaşa galibiyetinin ise 2.81 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Kayserispor Lidere Direnemedi

Kayserispor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta farklı bir mağlubiyet yaşadı. Lider Galatasaray’a konuk olan  Çağdaş Atan’ın öğrencileri sahadan 6-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Sezonun en farkı yeniligilerinden birini alan Kayserispor, bu hafta ise Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. 3 maçlık galibiyet serisi sona eren Kayserispor, bu hafta Kasımpaşa karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Kayserispor’da Ali Karimi ve Lionel Carole sakat. Majid Hosseini ise kart cezalısı.

Kasımpaşa Deplasmanda Kaybetti

Kasımpaşa, Süper Lig’de 2 hafta önce Trabzospor karşısında sürpriz bir galibiyet almıştı. Rakibini 2-0 ile geçen Kasımpaşa, yeni hocası Kemal Özdeş ile ilk maçında 3 puan ile tanıştı. Bu galibiyetin ardından ise geçen hafta Adana Demirspor deplasmanında farklı kaybettiler. Rakibine 5-0 mağlup olan Kasımpaşa’da moraller bozuk. Düşme hattı ile arasında da 5 puanlık fark bulunan Kasımpaşa’nın düşme tehlikesi yaşadığını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Kasımpaşa’da Sadık Çiftpınar ve Ertuğul Taşkıran’ın sakatlıkları sürüyor.

Kayserispor – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Kayserispor – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Ali Karimi ve Lionel Carole sakat. Majid Hosseini ise kart cezalısı. Kasımpaşa’da Sadık Çiftpınar ve Ertuğul Taşkıran’ın sakatlıkları sürüyor.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Ramazan Civelek, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini, Lionel Carole, Ali Karimi, Oliver Kemen, Bernard Mensah, Carlos Mane, Mame Thiam, Mario Gavranovic

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Ryan Donk, Daniel Grovac, Yasin Özcan, Tarkan Serbest, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Mounir Chouiar, Ahmet Engin, Stephane Bahoken

İddaa Tahmini

Her iki takımda geçen haftayı mağlubiyet ile kapattı. Kayserispor lider Galatasaray’a deplasmanda 6-0 kaybederken, Kasımpaşa ise geçen hafta sonu Adana Demirspor’a 5-0 mağlup oldu. Kasımpaşa’nın düşme hattı ile arasında 5 puanlık fark var. Kayserispor ise çok daha rahat konumda. Üstelik Çağdaş Atan’ın ekibi taraftarı önünde iyi sonuçlar alabiliyor. Kasımpaşa kırılgan bir takım. Kayserispor’un iç sahada 3 puan almasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.10

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.52

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele golsüz sona erdi.