Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Antalyaspor Bahis Tahmini 19.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de geçen hafta sürpriz bir galibiyet alan İstanbulspor iç sahada, Antalyaspor’u ağırlayacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

İstanbulspor Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. İstanbulspor kazanır 3.11, beraberlik 3.73, Antalyaspor kazanır ise 2.32 olarak açıklanmış.

İstanbulspor’dan Sürpriz Galibiyet

İstanbulspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Başakşehir’i konuk eden Fatih Tekke’nin ekibi sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Başakşehir’e karşı iyi bir direnç gösteren Sarı Siyahlılar, haklı bir galibiyet aldı diyebiliriz. 3 maçlık mağlubiyet serisini sonlandıran ve kümede kalma umutlarını devam ettiren İstanbulspor, Süper Lig’de puanını 27’ye yükseltti. Bu hafta ise iç sahada konuk edecekleri Antalyaspor karşısında da galbiiyet arayacaklar. Maç öncesinde İstanbulspor’da Emir Kaan Gültekin’in sakatlığı bulunuyor.

Antalyaspor’dan 3 Puan

Antalyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Alanyaspor karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibi karşısında 1-0 geriye düşen Nuri Şahin’in öğrencileri, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. 2 maç aradan sonra 3 puan ile tanışan Antalyaspor, Süper Lig’de 10. Sırada yer alıyor. Bu hafta içi ise İstanbulspor ile karşı karşıya gelecekler. Düşme hattı ile arasında 5 puanlık fark bulunan Antalyaspor, İstanbulspor karşısında da kazanarak alt sıralar ile puan farkını açmak istiyor. Maç öncesinde Antalyaspor’da Admir Mehmedi ve Christian Luyindama kadroda yok.

İstanbulspor – Antalyaspor Maç Bilgileri

İstanbulspor – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İstanbulspor’da Emir Kaan Gültekin’in sakatlığı bulunuyor. Antalyaspor’da Admir Mehmedi ve Christian Luyindama kadroda yok.

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, Oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Muammer Sarıkaya, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Helton, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Güray Vural, Ömer Toprak, Fernando, Sinan Gümüş, Ufuk Akyol, Houssam Ghacha, Admir Mehmedi, Haji Wright

İddaa Tahmini

İstanbulspor’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Başakşehir’i tek golle 1-0 mağlup eden Sarı Siyahlılar, kümede kalma yolunda kritik bir 3 puan elde etti. Antalyaspor ise iç sahada konuk ettiği Alanyaspor’u 3-1 ile geçti. İç sahada galibiyet serisine devam etmiş oldular. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Antalyaspor, kolay skor bulabilen bir takım. Bu sebeple gollere yöneleceğim. En az 3 gol bekliyorum. Tercihim 2.5 gol üstü.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.63

intobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.89

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Bol goller izlediğimiz maçta kazanan çıkmadı. Karşılaşma 3-3 sona erdi.