Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Adana Demirspor İddaa Tahmini 19.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Adana Demirspor deplasmanda, Konyaspor’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.30’da start alacak ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Konyaspor ve Adana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Konyaspor kazanır 2.52, beraberlik 3.58, Adana Demirspor kazanır ise 2.91 olarak açıklanmış. 

Konyaspor 6 Maçtır Kaybetmiyor

Konyaspor, Süper Lig’de son haftalarda kolay kolay mağlubiyet yüzü görmüyor. Fenerbahçe deplasmanında alınan 4-0’lık mağlubiyetin ardından Süper Lig’de tam 6 maçtır yenilgi yaşamıyorlar. Geçen hafta Gaziantep FK karşısında hükmen 3-0 galip gelen Yeşil Beyazlılar, puanını 39’a yükseltti. Fatih Karagümrük’ün mağlup olduğu haftada 3 puan alarak 8. Sıraya yükseldiklerini belirtelim. Bu hafta ise iç sahada Adana Demirspor karşısında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Konyaspor’da Uche Ikpeazu’nun sakatlığı sürüyor.

Adana Demirspor’da Avrupa Umutları

Adana Demirspor, Süper Lig’ede geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Kasımpaşa karşısında farklı bir galibiyet elde etti. Rakibini 5 golle geçmeyi başaran Vincenzo Montella’nın ekibi iç sahada yenilmezlik serisini sürdürdü. Beşiktaş’ın puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Adana Demirspor, aradaki puan farkınıda 5’e indirdi. Bu hafta ise Konyaspor deplasmanında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Adana Demirspor’da Semih Güler’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Konyaspor – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Konyaspor – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da Uche Ikpeazu’nun sakatlığı sürüyor. Adana Demirspor’da Semih Güler’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Erhan Erentürk, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Domagoj Pavicic, Soner Dikmen, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Muhammet Demir

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Semih Güler, Mert Çetin, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Babajide Akintola, Emre Akbaba, Henry Onyekuru

İddaa Tahmini

Konyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı Gaziantep FK karşısında hükmen 3-0 galip kapattı. Son haftalarda yenilmezlik serisi devam eden Yeşil Beyazlılar, Süper Lig’de 6 maçtır kaybetmiyor. Adana Demirspor ise geçen haftayı Kasımpaşa karşısında 5-0’lık galibiyet ile geçti. Özellikle bu sezon iç sahada çok etkililer. Beşiktaş’ın puan kaybettiği haftada da kazanarak 3. Sıra umutlarını arttırdılar. Adana Demirspor, bu hafta Konyaspor deplasmanında da puan almayı başarır. Montella’nın ekibi kaybetmez.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.34

intobet Oranı: 02 (ç), Oran 1.56

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor, haftayı 3 puan ile kapattı. Konuk oldukları Konyaspor deplasmanında 2-1 kazandılar.