Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Fenerbahçe İddaa Tahmini 19.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de haftanın en önemli maçlarından biri. Başakşehir evinde, Fenerbahçe’yi konuk edecek. Mücadele saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Başakşehir ile Fenerbahçe  zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Başakşehir galibiyetinin 4.12, beraberlik tercihinin 3.93 Fenerbahçe  galibiyetinin ise 1.91 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bu karşılaşmada en az 3 gol olmasına Bets10 sitesinde 10.00 oran veriliyor.

Başakşehir’de Moraller Bozuk

Başakşehir’de moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta sonu alt sıralarda yer alan İstanbulspor’un konuğu olan Başakşehir, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. İlk yarının son saniyelerinde yedikleri golle maçı 1-0 kaybettiler. Son dönemde Süper Lig’de istediği sonuçları alamayan Başakşehir’in 3. Sıra umutları da yavaş yavaş azalmaya başladı. Avrupa’ya gidebilmeleri için tek hedef Türkiye Kupası’nda şampiyon olabilmek. Bu hafta Süper Lig’de Fenerbahçe’yi konuk edecekler. Maç öncesinde Başakşehir’de Eden Karzev ve Stefano Okaka sakat olan isimler.

Fenerbahçe 3 Puan Peşinde

Fenerbahçe, Süper Lig’de 2 hafta önce Fatih Karagümrük deplasmanında 2-1 kazanmıştı. Geçtiğimiz hafta sonu ise Kadıköy’de konuk ettikleri Ankaragücü karşısında da 2-1 kazandılar. 1-0 geriye düştüğü maçta Valencia ve Crespo’nun golleriyle 3 puanı alan Jorge Jesus’un öğrencileri lider Galatasaray’ın takibini devam ettirdi. Bu hafta ise Başakşehir karşısında puan kaybı yaşamamaları gereken bir maça çıkacaklar. Fenerbahçe adına zor bir deplasman ama formsuz rakibi karşısında maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Michy Batshuayi, Joshua King, Altay Bayındır ve Lincoln sakat. Osayi Samuel ise kart cezalısı.

Başakşehir – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Başakşehir – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Eden Karzev ve Stefano Okaka sakat olan isimler. Fenerbahçe’de Michy Batshuayi, Joshua King, Altay Bayındır ve Lincoln sakat. Osayi Samuel ise kart cezalısı.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner, Ahmed Touba, Leon Duarte, Lucas Lima, Lucas Biglia, Mahmut Tekdemir, Daniel Aleksic, Deniz Türüç, Serdar Gürler, Joao Figueiredo

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can Eğribayat, Ezgjan Alioski, Samet Akaydın, Atilla Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, İsmail Yüksek, Emre Mor, Arda Güler, İrfan Can Kahveci, Enner Valencia

İddaa Tahmini

Başakşehir, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Konuk oldukları İstanbulspor deplasmanında 1-0 kaybettiler. Son 2 maçta 5 puan kaybeden Başakşehir’de işler pek yolunda gitmiyor. Fenerbahçe ise şampiyonluk umutlarını sürdürdü. Geçen hafta Kadıköy’de konuk ettikleri Ankaragücü’nü 2-1 mağlup ettiler. Bu hafta sezonun en kritik maçlarından birine çıkacaklar. Fenerbahçe’nin kazanmaktan başka çaresi yok ama son haftalarda gol yeme sorunları da devam ediyor. Üstelik Altay Bayındır’da sezonu kapattı. Gollü bir maç bekliyorum. En az 3 gol atılır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.56

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, 1-0 geriye düştüğü maçta Joao Pedro’nun golleriyle 3 puanı aldı ve 2. sıradaki yerini korudu.