UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Benfica İddaa Tahmini 19.04.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Benfica deplasmanda, İnter’in konuğu olacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

İnter ve Benfica arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. İnter kazanır 2.23, beraberlik 3.53, Benfica kazanır ise 3.35 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde mücadelede karşılık gol var tercihinin özel oran kampanyası ile 10.00 oran verildiğini belirtelim.

İnter Serie A’da Kötü

İnter, Serie A’da kan kaybetmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Monza’yı konuk eden İnter, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Üst üst 5. Kez puan kaybı yaşayan İnzaghi’nin ekibinin önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılma umutları da zora girdi. Şampiyonlar Ligi’nde ise çeyrek final ilk maçında Benfica’yı deplasmanda 2-0 il geçen İnter, yarı finale göz kırptı diyebiliriz. Rövanş maçının da favorisi olan İnter’de Milan Skriniar’ın sakatlığı bulunuyor.

Benfica’da Üst Üste Mağlubiyetler

Benfica, Portekiz Liga NOS’da üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Chaves deplasmanına konuk olan Benfica, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Porto’nun kazandığı haftada puan alamayan Benfica’nın rakibi ile arasındaki puan farkı da 4’e indi. Şampiyonlar Ligi’nde ise çeyrek final ilk maçında İnter’e Da Luz’da 2-0 kaybeden Roger Schmidt’in ekibinde tur umutları da iyice azaldı. Yarı finale çıkabilmeleri için İtalya’da en az 3 farklı galip gelmeleri gerekiyor. Maç öncesinde Benfica’da Mihailo Ristic ve Alexander Bah’ın sakatlıkları sürüyor.

İnter – Benfica Maç Bilgileri

İnter – Benfica Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter’de Milan Skriniar’ın sakatlığı bulunuyor. Benfica’da Mihailo Ristic ve Alexander Bah’ın sakatlıkları sürüyor.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Henrik Mkhitaryan, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko

Benfica'nın 11’i Belli mi?

Benfica’nın muhtemel kadrosu: Odysseas Vlachodimos, Alejandro Grimaldo, Felipe Morato, Nicolas Otamendi, Gilberto, Fredrik Aursnes, Florentino Luis, Joao Mario, Rafa Silva, Diogo Goncalves, Gonçalo Ramos

İddaa Tahmini

İnter, Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale çıkmaya çok yaklamış durumda. İlk maçı Benfica deplasmanında 2-0 kazanan İnter, avantajı eline geçirdi. Bugün tek farklı mağlup olsalar bile turu geçmeyi başaracaklar. Benfica’da ise işler kötüye gidiyor. İnter mağlubiyetinin ardından Portekiz Liga NOS’da Chaves karşısında da kaybettiler ve puan farkı 4’e indi. İlk maçı İnter’e karşı 2-0 kaybeden Benfica’nın reaksiyon göstermesi şart. Rövanş maçında bu kez her iki takımında gol bulacağını düşünüyorum. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter, Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale yükseldi. 2-0’ın rövanşında Benfica ile 3-3 berabere kalan İnter, turu geçmeyi başardı.