UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Manchester City İddaa Tahmini 19.04.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında, Bayern Münih ile Manchester City karşı karşıya gelecek. Saat 22.00’de başlayacak mücadeleyi EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Bayern MünihManchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Bayern Münih kazanır 2.68, beraberlik 3.96, Manchester City kazanır ise 2.47 olarak açıklanmış. Bu karşılaşmada en az 3 gol atılmasına ve karşılıklı gol olmasına Bets10 sitesinde 10.00 oran veriliyor.

Bayern Münih’de İşler Yolunda Değil

Bayern Münih’de işler pek yolunda gitmiyor. Geçtiğimi hafta sonu Almanya Bundesliga’da Hoffenheim’ı konuk eden Tuchel’in ekibi sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Net favori oldukları maçta 2 puan bıraktılar ama hala liderliğini devam ettiriyorlar. Şampiyonlar Ligi’nde ise geçen hafta Etihad’da Manchester City’e 3-0 kaybeden Bayern Münih’de moraller bozuk. Güçlü rakibine karşı rövanş maçında turu geçmek içni en az 4 farklı galip gelmeleri gerekiyor ve bu da oldukça zor. Maç öncesinde Bayern Münih’de Lucas Hernandez ve Manuel Neuer’in sakatlıkları devam ediyor.

Manchester City Avantajı Kaptı

Manchester City, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapattı. Arsenal’ın puan kaybettiği haftada Leicester City’i 3-1 ile geçen Pep Guardiola’nın ekibi şampiyonluk umutlarını iyice arttırdı. Lider Arsenal ile aralarında 4 puanlık fark var Manchester City’nin 1 maçı da eksik. Şampiyonlar Ligi’nde ise geçen hafta Etihad’da Bayern Münih’i 3-0 mağlup eden Manchester City, yarı finale göz kırptı. Manchester City, rövanş maçının da favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de Phil Foden’ın sakatlığı sürüyor.

Bayern Münih – Manchester City Maç Bilgileri

Bayern Münih – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih’de Lucas Hernandez ve Manuel Neuer’in sakatlıkları devam ediyor. Manchester City’de Phil Foden’ın sakatlığı sürüyor.

Bayern Münih’in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Alphonso Davies, Matthis De Light, Dayot Upamecano, Joao Cancelo, Leon Goretzka, Joshua Kimmich, Kingsley Coman, Jamal Musiala, Leroy Sane, Thomas Müller

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, Nathan Ake, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, İlkay Gündoğan, Ryad Mahrez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

İlk maçı 3-0 kazanan Manchester City, büyük bir avantaj elde etti. Bayern Münih’in buradan turu geçmesi son derece zor. Sane ve Mane kavgası da takımın içinde huzursuzluk yaratmaya devam ediyor. Bayern Münih adına sezon hiç iyi geçmiyor. Manchester City, Premier Lig’de şampiyonluk umutlarını iyice arttırdı. Geçen hafta Leicester City’i 3-1 ile geçtiler ve Arsenal ile puan farkı 4’e indi. Şampiyonlar Ligi’nde de yarı finale çıkmaları bekleniyor. Allianz Arena’da favori Manchester City ama ben bu kez gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Bu maçta karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.44

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev mücadelede kazanan çıkmadı. İlk maçı 3-0 ile geçen Manchester City, rövanş maçında ise 1-1 berabere kaldı ve yarı finale yükselen taraf oldu.