sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 19.04.2023

19 Nisan Çarşamba akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bizleri bekleyen Çeyrek Final Turu rövanş maçlarını, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

İnter – Benfica: KGVAR, 1.66 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; İnter sahasında Benfica’yı konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak Çeyrek Final Turu’nun rövanş mücadelesi, 19 Nisan Çarşamba akşamı sahne alacak. Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde 5 haftadır puan kayıplarına engel olamayan İnter, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise adım adım İstanbul finaline gidiyor. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk umutlarını neredeyse tamamen kaybeden İnter, devler sahnesinde ise Benfica deplasmanında aldığı 2-0’lık galibiyetle birlikte, yarı final kapısını araladı. İlk maçta Portekiz deplasmanına konuk olan İnter, Son 16 Turu’nda bir diğer Portekiz ekibi Porto karşısındaki savunma başarısını tam gaz sürdürürken, sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. İlk 90 dakikayı incelediğimizde Benfica hem savunma hem de hücum performansıyla tam not aldı diyebiliriz. Ligde kayıplara devam eden İnter, hafta sonu iç sahada konuk ettiği Monza karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramadı. Son 5 haftayı 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan İnter, devler sahnesinde 3 maçtır kalesini gole kapatmayı başarıyor. Benfica cephesinde rüya sezon devam ederken, son haftalarda üst üste mağlubiyetler moralleri bozdu. Portekiz Premier Ligi’nde 26 hafta boyunca sadece 1 kez mağlup olan Roger Schmidt ve öğrencileri, son 2 haftada önce Porto ardından Chaves’e kaybederek, en yakın rakibiyle puan farkının 4’e kadar inmesine engel olamadı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk mağlubiyetini Çeyrek Final Turu’nun ilk maçında alan Benfica, evinde ağırladığı İnter karşısında gol fırsatlarını değerlendiremezken, 2-0’lık mağlubiyetle Yarı Final şansını fazlasıyla zora soktu.  Son 3 maçında mağlubiyetten kurtulamayan Schmidt ve öğrencileri, zorlu İnter deplasmanında kazanmak zorunda. Daha önce PSG’yi geride bırakarak liderlik koltuğuna oturan ve rüştünü ispatlayan, Clun Burgge karşısında ise toplamdan 7-1’lik skorla tur atlayan Benfica, ilk maçta ağır bir mağlubiyet yaşamasına rağmen, geri dönebilecek güçte. İlk maçtan 2 farkla galip çıkmayı başaran İnter, tur yolunda büyük bir avantaja sahip. Galibiyete ihtiyacı olan Benfica karşısında, İnter’in fırsatları iyi değerlendireceğin düşnüüyorum. Zor günler geçiren ve toparlanmak isteyen Benfica ise rakibine deplasmanda karşılık vermeyi başarır. Mücadelede tercihimiz Karşılıklı Gol Var seçeneği.

Bayern Münih – Manchester City: KGVAR ve 2.5 ÜST, 1.44 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 19 Nisan Çarşamba akşamı bizleri bekleyen UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Turu rövanş mücadelesinde, Bayern Münih ile Manchester City kozlarını paylaşacak. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak. Bayern Münih cephesinde hem saha içinde hem de saha dışında işler yolunda gitmiyor. Leroy Sane ve Mane arasında yaşanan olaylar basına yansırken, takım içerisinde aradığı uyumu bulamayan ev sahibi, önce UEFA Şampiyonlar Ligi, ardından Almanya Bundesliga’da önemli hatalara imza attı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon Nagelsmann önderliğinde 8’de 8 yapmayı başaran Bayern Münih, yeni hocası Tuchel önderliğinde çıktığı ilk maçta, Manchester City deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Çeyrek Final Turu’n kadar kalesinde sadece 2 gole izin veren Bayern Münih, hem kalesinde ilk kez 3 gol birden gördü hem de ilk kez devler sahnesinde skor üretemedi. Tur şansını fazlasıyla zora sokan ev sahibi, Almanya Bundesliga’da ise haftayı 1-1’lik Hoffenheim beraberliğiyle geride bırakırken, Dortmund’un puan kaybıyla birlikte liderlik koltuğunu koruyabildi. İki kulvarda birden zor günler geçiren ev sahibi, Manchester City’e karşı rövanşta mucize arayacak. Manchester City, İngiltere Premier Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde adım adım şampiyonluğa yürüyor. Premier Lig’de haftayı iç sahada 3-1’lik Leicester City galibiyetiyle noktalayan Pep Guardiola ve öğrencileri, 1 maç eksiğe rağmen lider ile puan farkını 4’e indirmeyi başardı. Tüm maçlarını kazanması halinde, şampiyonluğunu ilan etme şansına sahip olan Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Turu’nun ilk maçında ise Bayern Münih’i iç sahada 3-0 mağlup etmeyi başardı. Rakip kaleyi abluka altına almayı başaran konuk ekip, Rodri, Bernardo Silva ve Erling Haaland’ın golleriyle kazandı. Sergilenen futbol ve alınan skorla birlikte turun favorisi benim demeyi başaran Manchester City, yolu yarıladı diyebiliriz. Adım adım şampiyonluk hedeflerine ilerlemeyi başaran Pep ve öğrencileri, iki kulvarda birden özellikle son haftalarda harika performanslar sergiliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nin favorileri arasında yer alan Bayern Münih ile Manchester City, rövanş maçında karşı karşıya geliyor. Bayern Münih ilk maçtan büyük bir hezimetle ayrıldı ve tur şansını zora soktu. Ev sahibi eski günlerine dönerek, rövanşta mucizeyi gerçekleştirmek istiyor. Manchester City ise ilk maçta sergilediği harika futbol ve galibiyetle tur kapsını araladı. İngiliz devi bu avantajın ardından, turu kaybetmek istemiyor. Dev maçta iki takımında skor üreteceğini ve 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 2.39

Bets10 Bahis Oranı: 100.0