UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Manchester City Maç Tahmini 19.04.2023

İddaa fikstüründe 19 Nisan Çarşamba akşamı bizleri bekleyen UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Turu rövanş mücadelesinde, Bayern Münih ile Manchester City kozlarını paylaşacak. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak.

Allianz Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Bayern Münih galibiyetine 2.68, beraberliğe 3.96, Manchester City galibiyetine ise 2.47 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçilerine sunduğu özel oran fırsatlarını incelersek, mücadelede Karşılıklı Gol Var ve 2.5 ÜST seçeneği 10.00 oran kazanma şansı sunuluyor.

Bayern Münih Mucize Arayacak

Bayern Münih cephesinde hem saha içinde hem de saha dışında işler yolunda gitmiyor. Leroy Sane ve Mane arasında yaşanan olaylar basına yansırken, takım içerisinde aradığı uyumu bulamayan ev sahibi, önce UEFA Şampiyonlar Ligi, ardından Almanya Bundesliga’da önemli hatalara imza attı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon Nagelsmann önderliğinde 8’de 8 yapmayı başaran Bayern Münih, yeni hocası Tuchel önderliğinde çıktığı ilk maçta, Manchester City deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Çeyrek Final Turu’n kadar kalesinde sadece 2 gole izin veren Bayern Münih, hem kalesinde ilk kez 3 gol birden gördü hem de ilk kez devler sahnesinde skor üretemedi. Tur şansını fazlasıyla zora sokan ev sahibi, Almanya Bundesliga’da ise haftayı 1-1’lik Hoffenheim beraberliğiyle geride bırakırken, Dortmund’un puan kaybıyla birlikte liderlik koltuğunu koruyabildi. İki kulvarda birden zor günler geçiren ev sahibi, Manchester City’e karşı rövanşta mucize arayacak.

Manchester City Favori Benim Dedi

Manchester City, İngiltere Premier Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde adım adım şampiyonluğa yürüyor. Premier Lig’de haftayı iç sahada 3-1’lik Leicester City galibiyetiyle noktalayan Pep Guardiola ve öğrencileri, 1 maç eksiğe rağmen lider ile puan farkını 4’e indirmeyi başardı. Tüm maçlarını kazanması halinde, şampiyonluğunu ilan etme şansına sahip olan Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Turu’nun ilk maçında ise Bayern Münih’i iç sahada 3-0 mağlup etmeyi başardı. Rakip kaleyi abluka altına almayı başaran konuk ekip, Rodri, Bernardo Silva ve Erling Haaland’ın golleriyle kazandı. Sergilenen futbol ve alınan skorla birlikte turun favorisi benim demeyi başaran Manchester City, yolu yarıladı diyebiliriz. Adım adım şampiyonluk hedeflerine ilerlemeyi başaran Pep ve öğrencileri, iki kulvarda birden özellikle son haftalarda harika performanslar sergiliyor.

Bayern Münih – Manchester City Maç Bilgileri

Bayern Münih – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih cephesinde Manuel Neuer, Lucas Hernandez ve Eric Choupo-Moting’in sakatlıkları devam ediyor. Manchester City takımında ise Phil Foden’ın sakatlığı devam ediyor.

Bayern Münih’in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Alphonso Davies, Matthis De Light, Dayot Upamecano, Joao Cancelo, Leon Goretzka, Joshua Kimmich, Kingsley Coman, Jamal Musiala, Leroy Sane, Thomas Müller.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, Nathan Ake, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, İlkay Gündoğan, Ryad Mahrez, Erling Haaland.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin favorileri arasında yer alan Bayern Münih ile Manchester City, rövanş maçında karşı karşıya geliyor. Bayern Münih ilk maçtan büyük bir hezimetle ayrıldı ve tur şansını zora soktu. Ev sahibi eski günlerine dönerek, rövanşta mucizeyi gerçekleştirmek istiyor. Manchester City ise ilk maçta sergilediği harika futbol ve galibiyetle tur kapsını araladı. İngiliz devi bu avantajın ardından, turu kaybetmek istemiyor. Dev maçta iki takımında skor üreteceğini ve 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.44

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev maç beraberlikle sona erdi. Manchester City ilk maçtan elde avantajı iyi değerlendirdi ve rövanşta aldığı beraberlikle tur atladı. İki takımda mücadelede 1’er kez rakip fileleri havalandırabildi.