İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Torino İddaa Tahmini 22.04.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde 31. hafta heyecanı yaşanmaya devam ederken, 22 Nisan Cumartesi akşamı fikstüründe, Lazio ile Torino karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 19:00.

Bets10, 2.sıradaki Lazio galibiyetine ise 1.85, beraberliğe 3.35, 11. sırada yer alan Torino galibiyetine ise 4.85 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.25, KGYOK 1.62 oran kazandırıyor.

Lazio 8 Maçtır Kaybetmiyor

Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde son haftaların en formda takımı olarak karşımıza geliyor. Liderin puan farkını açmasına izin vermeyen Sarri ve öğrencileri, 8 maçlık yenilmezlik serisinin ardından, lider ile puan farkını 14’e kadar indirdi. Son 8 haftaya 7 galibiyetle damga vurmayı başaran Lazio, bu süreçteki tek puan kaybını Bologna deplasmanında alınan golsüz beraberlikle yaşarken, son 4 haftada sırasıyla Roma, Monza, Juventus ve Spezia karşısında galip gelmeyi başardı. Spezia deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Lazio’da moraller yerinde. Son 8 haftanın 7’sinde kalesini gole kapatmayı başaran ve 2. sırada yer alan ev sahibi, bu hafta seriyi Torino karşısında sürdürmek istiyor. Lazio son haftalarda harika performans grafiğiyle, güven vermeye devam ediyor.

Torino Galibiyetten Uzak

İtalya Serie A Ligi’nde 30 haftayı 10 galibiyet, 9 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan Torino, bitime 8 hafta kala kendisine 11. sırada yer buldu. Üst sıra hedefinden uzak kalan konuk ekip, Avrupa hedefinden ise üst üste puan kayıplarıyla uzaklaştı. Son 4 haftadan sadece 2 puan çıkarabilen Ivan Juric ve öğrencileri, Napoli ve Roma karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramazken, Salernitana ve Sassuolo karşısında 1’er puana razı geldi. Son 4 hafta kalesinde 7 gol engel olamayan Torino, rakip filelere ise sadece 2 gol gönderebildi. Son 8 haftaya hedefsiz giren Torino, sezonun ilk yarısı iç sahada golsüz berabere kaldığı Lazio karşısına çıkacak. Son 4 maçını kazanan rakibi karşısında galibiyet arayacak olan Juric ve öğrencilerinin, işi oldukça zor.

Lazio – Torino Maç Bilgileri

Lazio – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio’da karşılaşma öncesi Ciro Immobile’nin sakatlığı devam ediyor. Danilo Cataldi’nin ise kart cezası bulunuyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Nicolo Casale, Felipe Anderson, Toma Basic, Pedro, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Matteo Cancellieri, Pedro.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Aleksey Miranchuk, Nemanja Radonjić, Sasa Lukic, Karol Linetty, Demba Seck, Marko Pjaca.

İddaa Tahmini

Son 8 haftaya 7 galibiyet, 1 beraberlikle damga vurmayı başaran Lazio, zirvenin en yakın takipçisi olarak yoluna devam etmeyi başarıyor. Harika bir form grafiği yakalayan Lazio’nun, galibiyetlerine Torino karşısında devam edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.63

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Torino deplasmanda liderin en yakın takipçisini mağlup etti. Konuk ekipte skor eşitliğini bozan isim Ivan Ilic olurken, takımını 3 puana taşıdı.