İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Almeria Athletic Bilbao İddaa Tahmini 22.04.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Athletic Bilbao deplasmanda, Almeria’nın konuğu olacak. Zorlu karşılaşma saat 17.15’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Almeria Athletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Almeria kazanır 4.10, beraberlik 3.70, Athletic Bilbao kazanır ise 1.90 olarak açıklanmış.

Almeria Deplasmanda Kaybetti

Almeria, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Atletico Madrid deplasmanında direnemedi. Wanda Metropolitano’da konuk oldukları rakibine 2-1 kaybettiler. Bir önceki hafta iç sahada aldıkları Valencia galibiyeti ile kümede kalma umutlarını arttıran Almeria, düşme hattının 3 puan üzerinde yer alıyor. Son 6 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Rubi’nin öğrencileri bu hafta Athletic Bilbao karşısında sürpriz arayacak. Maç öncesinde Almeria’da Largie Ramazani’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Athletic Bilbao Çıkışa Geçti

Athletic Bilbao, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. San Mames Barria’da Bask derbisinde Real Sociedad ile karşı karşıya gelen Athletic Bilbao, rakibini 2-0 ile geçmeyi başardı. Önemli bir 3 puan alan Ernesto Valverde’nin öğrencileri, Avrupa umutlarını devam ettirdi. Son 4 La Liga maçını da kaybetmeyen ve bu süreçte 8 puan toplayan Athletic Bilbao, çıkışını devam ettiriyor. Bu hafta Almeria’ya konuk olacak Athletic Bilbao’da Dani Garcia kart cezalısı. Jon Morcillo’nun ise sakatlığı devam ediyor.

Almeria – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Almeria – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 17.15’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Juegos Mediterraneos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Almeria’da Largie Ramazani’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim. Athletic Bilbao’da Dani Garcia kart cezalısı. Jon Morcillo’nun ise sakatlığı devam ediyor.

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Rodrigo Ely, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Dyego Sousa

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Mikel Vesga, Raul Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Almeria, geçen hafta konuk olduğu Atletico Madrid deplasmanında puan alamadı. Rakibine 2-1 mağlup oldular. Alt sıralarda yer alan Almeria, La Liga’da kümede kalma mücadelesi veriyor. Athletic Bilbao ise Avrupa umutlarını devam ettirdi. Geçen hafta Bask derbisinde Real Sociedad’ı 2-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Bu hafta Almeria karşısında da kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.65

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Athletic Bilbao galibiyet serisini devam ettirdi. Almeria deplasmanında 2-1 kazanarak haftayı 3 puan ile geçtiler.