İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Osasuna Real Betis Bahis Tahmini 22.04.2023

İspanya La Liga’da ilk 4 umutlarını sürdüren Real Betis deplasmanda, Osasuna’nın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Osasuna ile Real Betis zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Osasuna galibiyetinin 2.65, beraberlik tercihinin 3.15, Real Betis galibiyetinin ise 2.88 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Osasuna Orta Sıralarda

Osasuna’nın La Liga’da hedefi pek yok gibi. Avrupa potasına 9 puan uzaklıktalar. Son haftalarda da istikrarsız sonuçlar almaya devam ediyorlar. 2 hafta önce El Sadar’da konuk ettiği Elche karşısında zar zor kazanan Osasuna, geçtiğimiz hafta ise Vallecas’da konuk olduğu Rayo Vallecano’ya 2-1 kaybetmişti. La Liga’da oynadıkları son 6 maçta sadece 1 galibiyetleri var. Bu hafta ise El Sadar’da Real Betis’i konuk edecekler. Maç öncesinde Osasuna’da Moi Gomez’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Real Betis’de İlk 4 Umutları

Real Betis, La Liga’da ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Benito Villamarin’de Espanyol’u konuk eden Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. 2 maçlık mağlubiyet serisini sona erdiren Real Betis, 4. sıradaki Real Sociedad ile aradaki puan farkını da 3’e indirmiş oldu. Bu hafta sonu ise El Sadar’da Osasuna’ya karşı 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Real Betis’de Sergio Canales ve Aitor Ruibal’ın sakatlıkları devam ediyor.

Osasuna – Real Betis Maç Bilgileri

Osasuna – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Osasuna’da Moi Gomez’in kart cezalısı olduğunu belirtelim. Real Betis’de Sergio Canales ve Aitor Ruibal’ın sakatlıkları devam ediyor.

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Jesus Areso, Aridane Hernandez, David Garcia, Juan Cruz, Moncayola, Lucas Torro, Moi Gomez, Abdessamad Ezzalzouli, Ruben Pena, Kike Barja

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, German Pezzella, Victor Ruiz, Luiz Felipe, Alex Moreno, Guido Rodriguez, William Carvalho, Joaquin, Luiz Henrique, Sergio Canales, Borja Iglesias

İddaa Tahmini

Real Betis, geçen hafta Espanyol engelini 3-1 ile geçti. 2 maçlık mağlubiyet serisini sona erdiren Pellegrini’nin ekibi ilk 4 umutlarını da devam ettirdi. La Liga’da bu hafta ise Osasuna deplasmanında 3 puan arayacaklar. Osasuna ise geçen hafta Vallecas’da Rayo Vallecano’ya 2-1 mağlup oldu. Son dönemde pek iyi sonuçlar alamıyorlar. Son sıradaki Elche karşısında bile kazanmalarına rağmen zorlandılar. Real Betis’in oranı gayet iyi. El Sadar’da tercihimi Real Betis galibiyetinden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.53

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.88

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis’de puan kayıpları devam etti. El Sadar’da Osasuna’ya 3-2 kaybettiler ve ilk 4 şansları azaldı.