İngiltere FA Cup iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Sheffield United İddaa Tahmini 22.04.2023

İngiltere FA Cup’da yarı final heyecanı yaşanacak. Manchester City ile Sheffield United’ın karşı karşıya geleceği mücadele saat 18.45’de start alacak ve Tivibu Spor 1 kanalından takip edilebilecek.

Manchester City ve Sheffield United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester City kazanır 1.16, beraberlik 9.40, Sheffield United kazanır ise 22.00 olarak açıklanmış.

Manchester City Final Peşinde

Manchester City, FA Cup yarı finalinde Championship ekibi Sheffield United ile karşı karşıya gelecek. Bir önceki turda yine Championship ekibi olan Burnley ile karşılaşan Manchester City, rakibini 6-0 mağlup ederek tur atlamıştı. Premier Lig’de ve Şampiyonlar Ligi’nde de yoluna devam eden Pep Guardiola’nın ekibi hafta içi Bayern Münih ile 3-0’ın rövanşında 1-1 berabere kaldı ve yarı finale çıkan taraf oldu. Bu hafta sonu Etihad’da Sheffield United ile FA Cup’da karşılaşacak olan Manchester City’den rahat bir galibiyet bekleniyor.

Sheffield United’ın Gözü Premier Lig’de

Sheffield United bildiğimiz gibi İngiltere Championship’de mücadele ediyor. Geçtiğimiz hafta içi Bramall Lane’de Bristol City’i konuk eden Sheffield United, rakibini 1-0 mağlup etti ve 2. sıradaki yerini korudu. Büyük ihtimalle önümüzdeki sezon Premier Lig’de yer alacaklar. FA Cup’da ise bu hafta yarı finalde Manchester City ile karşılaşacak olan Sheffield United’ın çeyrek finalde Blackburn Rovers’ı 3-2 ile geçtiğini belirtelim. Maç öncesinde Sheffield United’da Enda Stevens ve Rhian Brewster’ın sakatlıkları devam ediyor.

Manchester City – Sheffield United Maç Bilgileri

Manchester City – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Tivibu Spor 1 kanalından Türkiye saati ile 18.45’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sheffield United’da Enda Stevens ve Rhian Brewster’ın sakatlıkları devam ediyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, Nathan Ake, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, İlkay Gündoğan, Ryad Mahrez, Erling Haaland

Sheffield United'ın ilk 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Adam Davies, George Baldock, John Egan, Max Lowe, Anel Ahmedhodzic, Jack Robinson, John Fleck, Sander Berge, Thomas Doyle, Iliman Ndiaye, Oliver McBurnie

İddaa Tahmnini

Sheffield United adına yolun sonu geldi gibi. Bir önceki turda Blackburn Rovers’ı elediler ama yarı finalde İngiltere’nin en güçlü takımı ile karşılaşacaklar. 3 kulvarda da yoluna devam eden Manchester City’den rahat bir galibiyet bekliyorum. Sheffield United karşısında farklı kazanarak finale adını yazdırırlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.24

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.41

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City ilk finalist oldu. Sheffield United engelini 3-0 ile geçerek FA Cup’da finale çıktılar.