Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Frankfurt İddaa Tahmini 22.04.2023

Almanya Bundesliga sahnesinde bitime 6 hafta kala, Borussia Dortmund ile Frankfurt kozlarını paylaşacak. 22 Nisan Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan mücadele, saat 19:30 itibariyle başlarken, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Borussia Dortmund galibiyetine 1.63, beraberliğe 4.44, Frankfurt galibiyetine ise 4.91 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.49, 2.5 Alt 2.69 oran kazandırıyor.

Borussia Dortmund Skoru Koruyamadı

Almanya Bundesliga’da son 6 haftaya girilirken, 28 haftadan 18 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyetle 57 puan toplamayı başaran Borussia Dortmund, zirve takibini sürdürüyor. Lider ile arasında 2 puan fark bulunan Edin Terzic’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta kazanarak lider olma şansını değerlendiremedi. Liderin berabere kaldığı haftada Stuttgart deplasmanına konuk olan Sarı Siyahlılar, 2 kez öne geçtiği karşılaşmadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı. 2-0 üstünlüğünü korumayı başarmayan Dortmund, son dakikalarda skoru 3-2’ye getirmeyi başarırken, son saniyelerde skoru koruyamadı. Savunmada büyük hatalara imza atan ev sahibinde, hücum hattı ise harika bir performans sergiledi. Son 13 haftayı 10 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan Dortmund, sezonun ikinci yarısında iyi performanslar sergiliyor.

Frankfurt Galibiyeti Unuttu

Frankfurt cephesinde kabus devam ediyor. Son Avrupa şampiyonu olarak sezona hariak bir giriş yapan Oliver Glasner’in öğrencileri, Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu2na kadar 3 kulvarda birden etkili olmayı başarırken, Şampiyonlar Ligi vedasının ardından bir daha toparlanamadı. DFB Kupası’nda Yarı Final biletini cebine koyan konuk ekip, Almanya Bundesliga’da ise 7 haftadır maç kazanamıyor. Son 7 haftadan 4 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Oliver Glasner’in öğrencileri, 7. sıraya kadar geriledi. Son 7 haftada kalesini gole kapatamayan konuk ekip, geçtiğimiz hafta Gladbach ile iç sahada 1-1 berabere kaldı. Galibiyetten uzak performanslar sergileyen Frnakfurt, şampiyonluk mücadelesi veren Dortmund’a deplasmanda konuk olacak.

Borussia Dortmund – Frankfurt Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dortmund takımında Thomas Meunier ve Nico Schlotterbeck’in sakatlıkları devam ediyor. Frankfurt cephesinde ise Hrvoje Smolcic, Philipp Max, Jesper Lindström ve Almamy Toure’nin sakatlıkları devam ediyor.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Alexander Meyer, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Jude Bellingham, Marco Reus, Raphael Guerreiro, Donyell Malen, Bynoe-Gittens, Marius Wolf, Anthony Modeste, Marco Reus.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Sebastian Rode, Lucas Melo, Daichi Kamada, Djibril Sow, Makoto Hasebe, Eric Dina, Aurelio Buta, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Randal Kolo.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da yoluna liderin en yakın takipçisi olarak devam eden Dortmund, son 13 maçından 10 galibiyet çıkardı. Lider ile arasında 2 puan fark bulunan Dortmund, iç sahada Frankfurt engelini 3 puanla geçmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.43

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.63

Maç Sonucu:4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Dortmund fişi ilk yarıdan çekti. Ev sahibi devre arasına 3-0’lık üstünlükle girmeyi başarırken, ikinci yarıda farkı 4’e çıkardı. Sarı Siyahlılar maç boyunca Frankfurt’a gol şansı tanımazken, Almanya Bundesliga’da yeni lider Dortmund oldu. Kazananları tebrik ederiz.