sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 22.04.2023

İtalya Serie A Ligi sahnesinde 31. hafta mücadeleleri 22 Nisan Cumartesi akşamı devam ederken, fikstürde yer alan 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Sampdoria – Spezia: KGVAR, 1.59 (iddaa) – 1.80 (intobet) ; 22 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Sampdoria ile Spezia karşı karşıya gelecek. Mücadele S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 30. haftasında Lecce deplasmanına konuk olan Sampdoria’da, teknik adamın hamleleri ikinci yarıda takımını mağlubiyetten kurtarmayı başarsa da, Sampdoria ligin en zayıf halkası olmaya devam etti. Devre arasına 1-0 geride giren ev sahibi, ikinci yarıya 4 oyuncu değişikliğiyle başlarken, skoru 1-1’e getirmeyi başardı. Son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Sampdoria, ilk 30 haftayı ise 3 galibiyet, 7 beraberlik, 20 mağlubiyetle geride bıraktı. Haftalardır ligin en alt sırasından kurtulmayı başaramayan Dejan Stankovic’in öğrencileri, son 8 haftaya girilirken, düşme hattının üzeriyle puan farkının 10’a çıkmasına engel olamadı. Ligde kalma umutları günden güne azalan Sampdoria ,bu hafta düşme hattının hemen üzerinde yer alan Spezia ile karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Sampdoria cephesinde, teknik adam etkisi kısa sürdü. 6 hafta önce göreve Leonardo Semplici’yi getiren konuk ekip, yeni hocasıyla ilk 2 haftadan 4 puan çıkarmayı başarırken, son 4 haftada üst üste puan kayıplarıyla yeniden düşüşe geçti. Son 4 haftadan 2 mağlubiyet, 2 beraberlik alabilen konuk ekip, geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Lazio karşısında 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Bitime 8 hafta kala düşme hattıyla puan farkı 3’e kadar inerken, Spezia bu hafta en alt sıradaki Sampdoria’ya deplasmanda konuk olacak. Galibiyete ihtiyacı olan konuk ekip, özellikle geçtiğimiz hafta Lazio karşısında sergilediği futbolun ardından, güven vermekten uzak kaldı. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda 30 haftalık performans grafiğinin ardından, galibiyet adına güven vermeyi başaramadı. Kümede kalma savaşı veren iki takımında, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

Salernitana – Sassuolo: KGVAR, 1.48 (iddaa) – 1.68 (intobet) ; 22 Nisan Cumartesi günü İtalya Serie A Ligi sahnesinde 31. hafta heyecanı yaşanırken, Salernitana sahasında Sassuolo’yu konuk edecek. Türkiye saati ile 16:00’da başlama düdüğü çalınacak maçı, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. İtalya Serie A Ligi’nin 30. haftasında Torino deplasmanına konuk olan Salernitana, maçın henüz 9. dakikasında ilk isabetli şutla rakip fileleri havalandırmayı başarırken, Tonny Vilhena’nın golü ev sahibi devre arasına 1-0 önde götürdü. Geri kalan 81 dakika boyunca rakip kaleye isabetli şut atmayı başaramayan Salernitana, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Ligde 7 maçtır mağlubiyete yer vermeyen ev sahibi, son 6 haftanın tamamında 1’er puana razı geldi. Göreve Paulo Sousa geldikten sonra namağlup bir performans sergileyen Salernitana, maç kazanmakta zorlanmaya devam etse de, mağlubiyetleri bir kenara bıraktı. Düşme hattıyla puan farkını 7’ye kadar çıkarmayı başaran ev sahibi, teknik adam değişikliğinin ardından gelen yükselişle birlikte, Serie A Ligi’nde rahat bir nefes aldı. İtalya Serie A Ligi’nin 30. haftasında, Gregoire Defrel golü Sassuolo’yu galibiyete taşıdı. İç sahada Juventus’u konuk eden Alessio Dionisi ve öğrencileri, Avrupa sahnesine damga vuran rakibini mağlup ederek, son haftalardaki etkisini sürdürmeyi başardı. Savunmada son derece iyi bir sınav veren Sassuolo, yakaladığı en net fırsatta ise galibiyet golünü buldu. Son 7 haftadan 5 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle ayrılan konuk ekip, puanını 40’a kadar yükseltmeyi başardı ve 10. sırada kendisine yer buldu. Ligin orta sıralarına demir atan Sassuolo, düşme hattından uzak kalmayı başardı. Rahat konumda yer alan konuk ekip, son haftalardaki etkisin Salernitana deplasmanında sürdürmek istiyor. Konuk ekip ligde hedefsiz gibi görünse de, son haftalarda hafife alınmaması gereken performanslar sergiliyor. İtalya Serie A Ligi’nde 7 maçtır kaybetmeyen Salernitana ile son 7 haftada sadece 1 kez mağlup olan Sassuolo, bitime 8 hafta kala karşı karşıya gelecek. İki formda takımında ligdeki etkisini hız kesmeden sürdüreceğini ve karşılıklı gollerle birbirlerine zor anlar yaşatacağını düşünüyorum.

Lazio – Torino: MS 1, 1.63 (iddaa) – 1.85 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde 31. hafta heyecanı yaşanmaya devam ederken, 22 Nisan Cumartesi akşamı fikstüründe, Lazio ile Torino karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 19:00. Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde son haftaların en formda takımı olarak karşımıza geliyor. Liderin puan farkını açmasına izin vermeyen Sarri ve öğrencileri, 8 maçlık yenilmezlik serisinin ardından, lider ile puan farkını 14’e kadar indirdi. Son 8 haftaya 7 galibiyetle damga vurmayı başaran Lazio, bu süreçteki tek puan kaybını Bologna deplasmanında alınan golsüz beraberlikle yaşarken, son 4 haftada sırasıyla Roma, Monza, Juventus ve Spezia karşısında galip gelmeyi başardı. Spezia deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Lazio’da moraller yerinde. Son 8 haftanın 7’sinde kalesini gole kapatmayı başaran ve 2. sırada yer alan ev sahibi, bu hafta seriyi Torino karşısında sürdürmek istiyor. Lazio son haftalarda harika performans grafiğiyle, güven vermeye devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde 30 haftayı 10 galibiyet, 9 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan Torino, bitime 8 hafta kala kendisine 11. sırada yer buldu. Üst sıra hedefinden uzak kalan konuk ekip, Avrupa hedefinden ise üst üste puan kayıplarıyla uzaklaştı. Son 4 haftadan sadece 2 puan çıkarabilen Ivan Juric ve öğrencileri, Napoli ve Roma karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramazken, Salernitana ve Sassuolo karşısında 1’er puana razı geldi. Son 4 hafta kalesinde 7 gol engel olamayan Torino, rakip filelere ise sadece 2 gol gönderebildi. Son 8 haftaya hedefsiz giren Torino, sezonun ilk yarısı iç sahada golsüz berabere kaldığı Lazio karşısına çıkacak. Son 4 maçını kazanan rakibi karşısında galibiyet arayacak olan Juric ve öğrencilerinin, işi oldukça zor. Son 8 haftaya 7 galibiyet, 1 beraberlikle damga vurmayı başaran Lazio, zirvenin en yakın takipçisi olarak yoluna devam etmeyi başarıyor. Harika bir form grafiği yakalayan Lazio’nun, galibiyetlerine Torino karşısında devam edeceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.83

intobet Bahis Oranı: 5.59